Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 20 februarie 2023

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2023, 17:20 / Actualizat: 10 martie 2023, 17:15

Reclamă

Camelia Bălțoi îţi prezintă cele mai tari știri, la AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îţi prezintă cele mai tari știri, la AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 20 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat o şansă uriaşă de a se apropia de liderul Ligii 1. A condus-o încă din primul minut pe Universitatea Craiova, dar a pierdut în prelungiri. Mihai Stoica a dat vina pe arbitraj.

Camelia Bălțoi îţi prezintă AntenaSport Update 20 februarie

1. Mihai Stoica a răbufnit după ce FCSB a fost egalată în prelungiri de Universitatea Craiova. „Nemeritat și cu greșeli de arbitraj!”, a fost reacţia managerului general al roş-albaştrilor. Vicecampionii sunt la 7 puncte în spatele liderului Farul.

2. Ianis Hagi vrea să îi calce pe urme tatălui său şi să devină antrenor. Fiul lui Gică Hagi a început deja pregătirile pentru momentul în care va fi nevoit să îşi încheie cariera de jucător.

3. Tot pe AS.ro vezi şi cine este Andrea Botez, tânăra cu părinţi români care a fost desemnată „cea mai sexy jucătoare de şah din lume”. Sora ei, Alexandra, îi seamănă izbitor şi practică acelaşi sport.

Reclamă

4. Barcelona şi-a refăcut avansul de opt puncte faţă de Real Madrid în La Liga. Problemele „galacticilor” sunt din ce în ce mai mari. Trei titulari sunt incerţi pentru confruntarea cu Liverpool, din optimile Champions League.

5. Pe site-ul nostru afli şi pe ce loc a ajuns Simona Halep. Românca riscă să părăsească TOP 20. „Simo” încearcă să îşi dovedească nevinovăţia, în scandalul de dopaj, la un Tribunal Sportiv din Marea Britanie.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și