Închide meniul

Meciul lui Jake Paul din această seară e deja aranjat? Imaginea ireală care circulă pe net

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2023, 11:15

Reclamă
Meciul lui Jake Paul din această seară e deja aranjat? Imaginea ireală care circulă pe net

Profimedia and Twitter

Mulți fani consideră că Jake Paul are meciurile aranjate.

Meciul lui Jake Paul din această seară cu Tommy Fury este unul extrem de așteptat. Cei doi boxează în Arabia Saudită. Ambii au stârnit controverse iar duelul dintre ei poate clarifica dacă meciurile lui Jake Paul sunt pe bune sau nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulți fani consideră că Jake Paul are meciurile aranjate. Acesta a boxat cu oameni care nu veneau din box și care nu aveau nimic de pierdut. Anderson Silva, Tyron Woodley sau Ben Askren sunt foștii campioni din MMA care au pierdut, sau s-au lăsat bătuți de Jake Paul, cum susțin mulți fani.

Următorul pe listă este Tommy Fury. Acesta este nepotul lui Tyson Fury și este un boxer profesionist adevărat. Tommy are 8 meciuri la pro, toate victorii. Este greu de crezut că Tommy și-ar sacrifica toată cariera pentru Jake.

Meciul lui Jake Paul e deja aranjat?

Chiar și așa, mulți consideră că meciul dintre cei doi este aranjat. Recent, în social media a apărut o foaie care arată că lupta va avea loc după un scenariu pus la punct foarte bine.

Nu se știe sursa acestei hârtii sau dacă este pe bune, însă mulți fani din mediul on-line consideră că este o dovadă a faptului că meciul este aranjat deși oricine ar putea scrie și printa o foaie pe care să o pună apoi pe net.

Reclamă

Conform scenariului, Jake Paul ar urma să câștige meciul prin TKO în runda a opta. La final, cei doi vor avea și o ceartă în ring, iar Fury va cere revanșa, astfel urmând să vedem și un al doilea meci.

Rămâne de văzut dacă lupta va decurge după acest scenariu. Este greu de crezut că foaia este reală.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și