Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 28 februarie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2023, 17:40 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 22:08

Reclamă

Cele mai importante ştiri sportive ale zilei de 28 februarie

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 28 februarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 28 februarie 2023

1. Spectacolul din Serie B continuă. Radu Drăguşin, Denis Drăguş şi George Puşcaş sunt gata de show total în Cagliari – Genoa, miercuri, de la 21:30, în direct şi EXCLUSIV în AntenaPLAY.

2. Argentinienii au luat cele mai tari premii la GALA FIFA THE BEST, după ce au câştigat Cupa Mondială. Messi a fost desemnat cel mai bun jucător din lume chiar sub privirile lui Răzvan Burleanu. Şeful FRF i-a ţinut companie preşedintelui de la PSG, Nasser Al-Khelaifi.

3. Tot pe AS.ro vezi cea mai tare reacţie după ce Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape de Comisia de Disciplină a FRF. „Gigi e în sufragerie şi nu au antrenor care să dea indicaţii”, a glumit Valeriu Răchită pe seama situaţiei de la FCSB.

Reclamă

4. Edi Iordănescu şi Vlad Chiricheş au avut opţiuni diferite pentru titlul de cel mai bun jucător din lume. Selecţionerul l-a preferat pe Lionel Messi, în timp ce căpitanul României l-a votat pe Mbappe. La antrenori, ambii au mers pe mâna lui Ancelotti.

5. Cristiano Ronaldo a apărut în cea mai controversată imagine de la GALA FIFA THE BEST. Într-un clip de promovare al evenimentului, starul portughez stă pe banca de rezerve, lucru ce i-a enervat la culme pe fanii lui CR7.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și