Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 2 martie 2023

Antena Sport Publicat: 2 martie 2023, 17:15 / Actualizat: 17 martie 2023, 21:52

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 martie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 2 martie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei, la Antena Sport Update.

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update – 2 martie 2023

1. FCSB și CSA Steaua s-au întâlnit din nou la tribunal, în procesul pentru palmares. Instanța a amânat verdictul pentru 16 martie, dar Florin Talpan e sigur că “militarii” vor câștiga. “Îi vom zdrobi!”, a fost mesajul juristului pentru clubul lui Gigi Becali.

2. Marius Șumudică s-a săturat! Antrenorul român a anunțat că se retrage din antrenorat pentru a petrece mai mult timp alături de familie. “În câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine!”, a fost anunțul-șoc făcut de “Șumi”.

3. Tot pe AS.ro, afli ce sfat i-a dat Mihai Leu lui David Popovici. Americanii vor să-l „fure” pe David şi îi promit milioane de dolari! Leu îi transmite să nu se grăbească să accepte oferta. “Poate avea o viață extraordinar de frumoasă în România”, a transmis fostul campion din box, la AS.ro LIVE.

Reclamă

4. Cagliari și Genoa au dat-o la pace. În exclusivitate în AntenaPLAY, Pușcaș, Drăguș și Drăgușin au obținut doar un punct în duelul “de foc” din Serie B. Pușcaș a trecut de două ori pe lângă gol, dar meciul s-a încheiat 0-0. Românii de la Genoa rămân pe 2 în Italia.

5. Messi nu se uită la bani când vine vorba de cadouri. Starul argentinian le-a cumpărat oamenilor de la națională 35 de telefoane placate cu aur. Messi a scos din buzunare 200.000 de euro și și-a luat prin surprindere colegii alături de care a devenit campion mondial.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și