Închide meniul
EXCLUSIV

Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus. Lovitură pentru Edi Iordănescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2023, 11:19

Reclamă
Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus. Lovitură pentru Edi Iordănescu

Vlad Chiricheş va rata partidele cu Andorra şi Belarus

Hepta

Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus. Vlad Chiricheş s-a accidentat în partida dintre Sassuolo şi Cremonese şi va rata primele meciuri din preliminariile pentru EURO 2024. România începe noua campanie de calificare pe 25 martie, în Andorra, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru Edi Iordănescu. Selecţionerul nu se va putea baza pe căpitanul său la primele două meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, susţine sursele AS.ro. Chiricheş s-a accidentat în minutul 34 al duelului dintre Sassuolo şi Cremonose. După o încercare nereuşită de deposedare a unui adversar, fundaşul de 33 de ani a cazut pe gazon şi a cerut schimbarea.

Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus

Fundaşul cotat la 1.3 milioane de euro a disputat în acest sezon 12 meciuri pentru Cremonese, 11 în Serie A şi încă unul în Cupa Italiei.

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Așa cum as.ro te-a anunțat, Radu Drăgușin e surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Alături de el, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Olimpiu Moruțan, Marius Marin, Valentin Mihăilă, Dennis Man, George Pușcaș și Denis Drăguș sunt stranierii din Serie B convocați, pe care îi poți vedea LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Alte surprize ale selecționerului sunt convocările lui Alexi Pitu (Bordeaux) și Alexandru Dobre (Famalicao), dar și a lui Valentin Gheorghe, de la Ümraniyespor. Vali Gheorghe, Alexandru Dobre, Alexi Pitu, Alexandru Pașcanu și Valentin Cojocaru nu au nicio selecție la echipa națională până acum.

Reclamă

România luptă, în direct, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și