Închide meniul
EXCLUSIV

Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus. Lovitură pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2023, 11:19

Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus. Lovitură pentru Edi Iordănescu

Vlad Chiricheş va rata partidele cu Andorra şi Belarus

Hepta

Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus. Vlad Chiricheş s-a accidentat în partida dintre Sassuolo şi Cremonese şi va rata primele meciuri din preliminariile pentru EURO 2024. România începe noua campanie de calificare pe 25 martie, în Andorra, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru Edi Iordănescu. Selecţionerul nu se va putea baza pe căpitanul său la primele două meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, susţine sursele AS.ro. Chiricheş s-a accidentat în minutul 34 al duelului dintre Sassuolo şi Cremonose. După o încercare nereuşită de deposedare a unui adversar, fundaşul de 33 de ani a cazut pe gazon şi a cerut schimbarea.

Vlad Chiricheş ratează meciurile cu Andorra şi Belarus

Fundaşul cotat la 1.3 milioane de euro a disputat în acest sezon 12 meciuri pentru Cremonese, 11 în Serie A şi încă unul în Cupa Italiei.

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Așa cum as.ro te-a anunțat, Radu Drăgușin e surpriza pregătită de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Alături de el, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Olimpiu Moruțan, Marius Marin, Valentin Mihăilă, Dennis Man, George Pușcaș și Denis Drăguș sunt stranierii din Serie B convocați, pe care îi poți vedea LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Alte surprize ale selecționerului sunt convocările lui Alexi Pitu (Bordeaux) și Alexandru Dobre (Famalicao), dar și a lui Valentin Gheorghe, de la Ümraniyespor. Vali Gheorghe, Alexandru Dobre, Alexi Pitu, Alexandru Pașcanu și Valentin Cojocaru nu au nicio selecție la echipa națională până acum.

Reclamă

România luptă, în direct, la Antena 1 și pe AntenaPLAY

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vlad Chiricheş este out de la naţională pentru meciurile cu Andorra şi Belarus
  • Vlad Chiricheş s-a accidentat în partida dintre Sassuolo şi Cremonese

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și