Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 16 martie

Antena Sport Publicat: 16 martie 2023, 16:57

Reclamă

Cele mai tari știri ale zilei, la AntenaSport Update

Cele mai tari știri ale zilei, la AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 16 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro găseşti cele mai importante ştiri ale zilei, de la absenţa lui Ştefan Târnovanu de la meciurile României cu Andorra şi Belarus, la cotele specialiştilor pentru câştigătoarele UEFA Champions League.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update

1. A renunţat la Târnovanu

Edi Iordănescu a renunţat la Ştefan Târnovanu, înainte de debutul în preliminariile pentru EURO 2024. Portarul de la FCSB va merge la echipa U21 condusă de Emil Săndoi.

2. City e favorită

Reclamă

Tot de pe AS.ro, afli că Manchester City e favorita specialiştilor la câştigarea Ligii Campionilor. Real Madrid a primit o cotă de 7 la adjudecarea trofeului, după dubla victorie cu Liverpool.

3. L-a sunat pe Ianis

Edi Iordănescu l-a sunat pe Ianis Hagi pentru a-l anunţa că nu va face parte din lotul României, pentru meciurile cu Andorra şi Belarus. Gică Hagi l-a certat pe Edi pentru decizie, provocând un scandal în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

4. Dialog Ancelotti – Klopp

Carlo Ancelotti a avut un dialog neaşteptat cu Jurgen Klopp după Real Madrid – Liverpool 1-0. Italianul a fost uimit de uşurinţa cu care Manchester City a primit un penalty, în duelul cu Leipzig.

5. Infantino a fost reales

Gianni Infantino a fost reales preşedinte al FIFA până în 2027. Infantino a preluat conducerea FIFA în 2016, după demisia predecesorului său Sepp Blatter. „Vă iubesc pe toţi”, a spus conducătorul fotbalului mondial.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și