Închide meniul
VIDEO

Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL! Gala a fost LIVE în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 25 martie 2023, 21:30 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 0:22

Reclamă
Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL! Gala a fost LIVE în AntenaPLAY

Heroes Fight League

PFL, sau Professional Fight League, este una dintre cele mai tari promoții de MMA din lume.

Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL, una dintre cele mai puternice promoții de MMA din lume. Evenimentul a avut loc sâmbătă, de la ora 19:00 și a fost transmis în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PFL, sau Professional Fight League, este una dintre cele mai tari promoții de MMA din lume, cu siguranță în top 5 promoții de MMA la nivel mondial.

Intră aici pentru a vedea LIVE gala PFL în care se bate Mădălin Pîrvulescu

Update: Mădălin Pîrvulescu a fost învins prin TKO după doar două minute şi 19 secunde din prima repriză.

Gala de sâmbătă are loc la Newcastle, în Anglia, și începe la ora 19:00 ora României. Lupta lui Mădălin este a doua de pe main card.

Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL, exclusiv la AntenaPLAY

Luptătorul român, care are un palmares de 5 victorii din tot atâtea meciuri, toate prin KO în prima rundă, se bate cu un spaniol. Abdellah Er-Ramy este un spaniol de origine marocană, ce are un palmares asemănător cu Mădălin. Acesta are 6 victorii din 7 meciuri.

Reclamă

Mădălin a debutat la profesioniști în mai 2021. Atunci, sportivul din Constanța l-a învins prin TKO în prima rundă pe Cosmin Bucătaru, în gala Heroes Fight League 1. De altfel, Mădălin este un produs al Heroes Fight League, promoție în care a debutat la profesioniști și unde a avut 3 din primele 4 meciuri din carieră.

Din Heroes, Mădălin a mers în KSW. Promoția din Polonia este cea mai puternică din Europa. Românul a obținut o victorie, după care a fost învins. Ambele meciuri s-au terminat prin KO în prima rundă.

Toată gala PFL de sâmbătă are are 8 meciuri de profesioniști. Iată mai jos fight card-ul:

Reclamă 4 / 0/3

1. Lizzy Gevers Olanda vs Valentina Scatizzi Italia
2. Abdellah Er-Ramy Spania vs Mădălin Pîrvulescu România
3. Cornelia Holm Suedia vs Marta Waliczek Polonia
4. Anthony Salamone Franța vs Daniel Ladero Spania
5. Griet Eeckhout Belgia vs Mafalda Carmona Portugalia
6. Ricardo Nosiglia Italia vs Jakob Nedoh Slovenia
7. Dakota Ditcheva Anglia vs Malin Hermansson Suedia
8. Simeon Powell Anglia vs Mohamed Amine Olanda

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și