Închide meniul
VIDEO

Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL! Gala a fost LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2023, 21:30 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 0:22

Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL! Gala a fost LIVE în AntenaPLAY

Heroes Fight League

PFL, sau Professional Fight League, este una dintre cele mai tari promoții de MMA din lume.

Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL, una dintre cele mai puternice promoții de MMA din lume. Evenimentul a avut loc sâmbătă, de la ora 19:00 și a fost transmis în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PFL, sau Professional Fight League, este una dintre cele mai tari promoții de MMA din lume, cu siguranță în top 5 promoții de MMA la nivel mondial.

Intră aici pentru a vedea LIVE gala PFL în care se bate Mădălin Pîrvulescu

Update: Mădălin Pîrvulescu a fost învins prin TKO după doar două minute şi 19 secunde din prima repriză.

Gala de sâmbătă are loc la Newcastle, în Anglia, și începe la ora 19:00 ora României. Lupta lui Mădălin este a doua de pe main card.

Mădălin Pîrvulescu a fost învins în PFL, exclusiv la AntenaPLAY

Luptătorul român, care are un palmares de 5 victorii din tot atâtea meciuri, toate prin KO în prima rundă, se bate cu un spaniol. Abdellah Er-Ramy este un spaniol de origine marocană, ce are un palmares asemănător cu Mădălin. Acesta are 6 victorii din 7 meciuri.

Reclamă

Mădălin a debutat la profesioniști în mai 2021. Atunci, sportivul din Constanța l-a învins prin TKO în prima rundă pe Cosmin Bucătaru, în gala Heroes Fight League 1. De altfel, Mădălin este un produs al Heroes Fight League, promoție în care a debutat la profesioniști și unde a avut 3 din primele 4 meciuri din carieră.

Din Heroes, Mădălin a mers în KSW. Promoția din Polonia este cea mai puternică din Europa. Românul a obținut o victorie, după care a fost învins. Ambele meciuri s-au terminat prin KO în prima rundă.

Toată gala PFL de sâmbătă are are 8 meciuri de profesioniști. Iată mai jos fight card-ul:

Reclamă 4 / 0/3

1. Lizzy Gevers Olanda vs Valentina Scatizzi Italia
2. Abdellah Er-Ramy Spania vs Mădălin Pîrvulescu România
3. Cornelia Holm Suedia vs Marta Waliczek Polonia
4. Anthony Salamone Franța vs Daniel Ladero Spania
5. Griet Eeckhout Belgia vs Mafalda Carmona Portugalia
6. Ricardo Nosiglia Italia vs Jakob Nedoh Slovenia
7. Dakota Ditcheva Anglia vs Malin Hermansson Suedia
8. Simeon Powell Anglia vs Mohamed Amine Olanda

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și