Închide meniul
EXCLUSIV

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu și ceilalți „tricolori” au devenit imuni la critici: “Suntem suficient de maturi!”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 martie 2023, 23:16

Reclamă
Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu și ceilalți „tricolori” au devenit imuni la critici: “Suntem suficient de maturi!”

Nicolae Stanciu este noul lider din vestiarul naționalei României

Nicolae Stanciu este noul lider din vestiarul naționalei României / Profimedia

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu și ceilalți „tricolori” au devenit imuni la critici. Jucătorii lui Edi Iordănescu se concentrează doar pe munca depusă la echipa națională și au singur vis: calificarea la EURO 2024. Stanciu a devenit noul lider din vestiarul naționalei României. Mijlocașul de 29 de ani anunță că el și ceilalți jucători convocați de Iordănescu au învățat cum să nu se lase afectați de vorbele dure aruncate de contestatari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu și coechipierii lui debutează sâmbătă, de la ora 21:45, în preliminariile EURO 2024. Primul meci al “tricolorilor” se va disputa în Andorra și va fi transmis în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro.

Andorra – România LIVE VIDEO | Nicolae Stanciu și ceilalți „tricolori” au devenit imuni la critici

Stanciu consideră că orice om este bine venit să își exprime părerea în legătura cu echipa națională a României. Mijlocașul legitimat la Wuhan Three Towns a explicat însă că criticile aruncate în direcția “tricolorilor” nu îl mai afectează.

Nicolae Stanciu a declarat că el și colegii săi de la națională s-au maturizat și au ajuns într-un punct în care focusul lor este doar pe obiectivul din teren. Și anume, calificarea la Campionatul European din 2024.

„Suntem suficient de maturi. Orice patron de club sau chiar un om normal are opinia lui, dar cred că suntem suficienți de maturi să nu ne intereseze sau să conștientizăm că nu toți oamenii au aceeași opinie.

Reclamă
Reclamă

Clar, nu ar trebui să te atingă cu nimic aceste lucruri din exterior, pentru că noi suntem focusați pe ceea ce facem aici, pe ceea ce ne cere Mister și ne gândim doar la meciuri și cum să facem să ajungem la EURO”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru AS.ro.

Ionuț Radu vrea la EURO 2024 cu orice preț: „A venit momentul nostru!”

Ionuț Radu a dezvăluit că a întârziat la reunirea lotului naționalei României. Radu a ajuns în cantonamentul de la Mogoșoaia cu un sfert de oră întârziere și a intrat în vestiar fix când Edi Iordănescu ținea un discurs intens.

„Să vă povestesc cum a fost toată faza. Am ajuns la aeroport și trebuia să fiu la 5 la Mogoșoaia, dar au fost în întârziere bagajele și practic am ajuns la 5 și un sfert și am intrat direct în ședință unde vorbea domnul Edi.

Reclamă

Am intrat într-un discurs foarte aprins, foarte motivațional, vedeam pe toată lumea foarte concentrată. Mă gândesc că e o atmosferă foarte bună. E prima zi, dar deja am simțit motivația necesară pentru a ne califica.

Sincer, eu văd grupa foarte foarte accesibilă. Acum nu trebuie să ne uităm pe cine avem în față, trebuie să ne concentrăm numai pe munca pe care o depunem zi de zi și să ne găsească ziua meciului pregătiți. Și, normal, dacă noi vom fi pregătiți și motivați, sută la sută vom obține rezultatele dorite.

Eu sunt mulțumit și cu un 1-0, important e să luăm cele 3 puncte. Cu cât mai multe goluri, cu atât mai bine, dar cel mai important e să luăm cele 3 puncte și toată lumea e fericită”, a spus Ionuț Radu, pentru frf.ro.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra și Belarus

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicao | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Louis Munteanu (Farul | România 0/0).

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și