Închide meniul

România – Belarus 2-1. Cornel Dinu, mesaj dur pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care l-a făcut praf: ”A mai fost încercat eșecul de jucător”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2023, 8:54

România – Belarus 2-1. Cornel Dinu, mesaj dur pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care l-a făcut praf: ”A mai fost încercat eșecul de jucător”

Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo

Cornel Dinu, pe stadionul din Ştefan cel Mare/ Profimedia

România – Belarus 2-1 Cornel Dinu a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu, pe care l-a acuzat naționala s-a retras în repriza a doua a meciului de pe Arena Națională. După un fotbal convinător în primele 45 de minute, România a ajuns să tremure pentru victorie, în ultimele minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt două imagini total diferite. În primul rând, am întâlnit o echipă care nu mai înseamnă nimic din ceea ce însemna încrâncenarea Rusiei Albe în a se lupta cu bolșevicii după 1917. Ce pot să spun? O primă repriză în care diferența de valoare s-a văzut clar, Belarusul nu mai are nimic din Rusia Albă de care aminteam înainte.

România – Belarus 2-1 Cornel Dinu, mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Am avut un 4-0 clar la ocazii, după care, după minutul 50, oarecum surprinzător, dar poate explicabil, ne-am retras și i-am invitat în atac pe acești jucători care evoluează la unele echipe care nu înseamnă nimic în fotbalul nostru, nu întâmplător au ajuns unde-au ajuns în fotbalul european.

Surprinzătoare este căderea și, mai mult decât atât, schimbările făcute. În mod normal, crești prin schimbări, dar intrările lui Tavi Popescu, Tănase sau Cicâldău n-au adus o continuare a jocului bun făcut de echipă în prima repriză. Paradoxal, în repriza a doua n-am mai avut bucuria de a juca, plăcerea de a juca în fața unei astfel de echipe.

Să te retragi după minutul 55-60 mi se pare de neacceptat! Poate că această echipă a României încă nu are bucuria de a juca! Vorbesc despre crisparea asta a lui Iordănescu, încordarea asta, așa-zisa seriozitate, așa-zisa competență, care nu știu dacă-și au locul la echipa națională sau la un astfel de meci. Cred că nu este de bun augur.

Reclamă

Fotbalul înseamnă bucuria de a juca, dar nouă ne-a lipsit bucuria de a juca și am văzut crispare, încordare. Edi Iordănescu ș-a propus să joace teatral această încordare, sub forma unei seriozități, a unei competențe deosebite. Dar fotbalul e bucurie, zâmbet în execuții și, de cele mai multe ori, trebuie să fie și un zâmbet de încredere care să plece de pe margine spre teren”, a spus Dinu, citat de gsp.ro.

Cornel Dinu: A mai fost încercat eșecul de jucător, Chiricheș

Dinu l=a făcut praf pe Vlad Chiricheș. Căpitanul României nu a prins convocarea din cauza unei noi accidentări. ”Procurorul” ar merge pe cuplul Burcă – Drăgușin.

”Ce alt cuplu să mai fie în defensivă? A mai fost încercat eșecul de jucător care e în Italia de ani buni, Chiricheș, dar care e mai mult rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

S-a încercat într-o oarecare măsură și cu Nedelcearu, s-a încercat și cu alte formule, dar cred că aceasta e cea mai apropiată formulă de ceea ce poate oferi fotbalul românesc.

Adică Drăgușin, care joacă în Italia și se vede că joacă acolo, și Burcă, cel care are un plasament mai bun, deși e un jucător mai lent. Sunt un cuplu superior față de ceea ce am mai văzut până acum în echipa națională”, a mai spus Mister.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și