Închide meniul

România – Belarus 2-1. Cornel Dinu, mesaj dur pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care l-a făcut praf: ”A mai fost încercat eșecul de jucător”

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2023, 8:54

România – Belarus 2-1. Cornel Dinu, mesaj dur pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care l-a făcut praf: ”A mai fost încercat eșecul de jucător”

Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo

Cornel Dinu, pe stadionul din Ştefan cel Mare/ Profimedia

  • România – Belarus 2-1
  • Reacția lui Cornel Dinu

România – Belarus 2-1 Cornel Dinu a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu, pe care l-a acuzat naționala s-a retras în repriza a doua a meciului de pe Arena Națională. După un fotbal convinător în primele 45 de minute, România a ajuns să tremure pentru victorie, în ultimele minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Sunt două imagini total diferite. În primul rând, am întâlnit o echipă care nu mai înseamnă nimic din ceea ce însemna încrâncenarea Rusiei Albe în a se lupta cu bolșevicii după 1917. Ce pot să spun? O primă repriză în care diferența de valoare s-a văzut clar, Belarusul nu mai are nimic din Rusia Albă de care aminteam înainte.

România – Belarus 2-1 Cornel Dinu, mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Am avut un 4-0 clar la ocazii, după care, după minutul 50, oarecum surprinzător, dar poate explicabil, ne-am retras și i-am invitat în atac pe acești jucători care evoluează la unele echipe care nu înseamnă nimic în fotbalul nostru, nu întâmplător au ajuns unde-au ajuns în fotbalul european.

Reclamă

Surprinzătoare este căderea și, mai mult decât atât, schimbările făcute. În mod normal, crești prin schimbări, dar intrările lui Tavi Popescu, Tănase sau Cicâldău n-au adus o continuare a jocului bun făcut de echipă în prima repriză. Paradoxal, în repriza a doua n-am mai avut bucuria de a juca, plăcerea de a juca în fața unei astfel de echipe.

Să te retragi după minutul 55-60 mi se pare de neacceptat! Poate că această echipă a României încă nu are bucuria de a juca! Vorbesc despre crisparea asta a lui Iordănescu, încordarea asta, așa-zisa seriozitate, așa-zisa competență, care nu știu dacă-și au locul la echipa națională sau la un astfel de meci. Cred că nu este de bun augur.

Reclamă

Fotbalul înseamnă bucuria de a juca, dar nouă ne-a lipsit bucuria de a juca și am văzut crispare, încordare. Edi Iordănescu ș-a propus să joace teatral această încordare, sub forma unei seriozități, a unei competențe deosebite. Dar fotbalul e bucurie, zâmbet în execuții și, de cele mai multe ori, trebuie să fie și un zâmbet de încredere care să plece de pe margine spre teren”, a spus Dinu, citat de gsp.ro.

Cornel Dinu: A mai fost încercat eșecul de jucător, Chiricheș

Dinu l=a făcut praf pe Vlad Chiricheș. Căpitanul României nu a prins convocarea din cauza unei noi accidentări. ”Procurorul” ar merge pe cuplul Burcă – Drăgușin.

”Ce alt cuplu să mai fie în defensivă? A mai fost încercat eșecul de jucător care e în Italia de ani buni, Chiricheș, dar care e mai mult rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

S-a încercat într-o oarecare măsură și cu Nedelcearu, s-a încercat și cu alte formule, dar cred că aceasta e cea mai apropiată formulă de ceea ce poate oferi fotbalul românesc.

Adică Drăgușin, care joacă în Italia și se vede că joacă acolo, și Burcă, cel care are un plasament mai bun, deși e un jucător mai lent. Sunt un cuplu superior față de ceea ce am mai văzut până acum în echipa națională”, a mai spus Mister.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia - România 3-2!
Echipa naţională • 27 mart., 12:54
Cornel Dinu, extrem de acid după Columbia – România 3-2! „Tricolorii” pe care i-a făcut praf: „E ca un nume de CAP”