Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 29 martie 2023

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2023, 16:51 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 23:09

Reclamă

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 29 martie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AntenaSport

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update,  cele mai tari știri ale zilei de 29 martie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate reacţiile după meciul României cu Belarus, dar şi ce anunţ a făcut Gigi Becali despre noul antrenor de la FCSB.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 29 martie 2023

1. L-au supărat pe „Procuror”

Cornel Dinu l-a criticat pe Edi Iordănescu după jocul României din repriza a doua a meciului cu Belarus. Procurorul nu l-a iertat nici pe absentul Vlad Chiricheş, pe care l-a numit „eşecul de jucător”

2. Gigi Becali îşi ia antrenor

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că va avea antrenor cu licenţă PRO. Elias Charalambous are şanse uriaşe să lucreze la FCSB şi ar putea fi numit în curând.

3. Gigi Becali râde de Florin Talpan

Becali râde de Talpan după ce a aflat că procesul dintre FCSB şi CSA Steaua se va rejudeca la Curtea de Apel. „Plânge că nu-l ajută nimeni”, susţine finanţatorul.

Reclamă 4 / 0/3

4. Messi a trecut de sută

Tot de pe AS.ro, afli că Lionel Messi a ajuns la 102 goluri marcate pentru Argentina. Pumele au bătut Curacao cu 7-0 şi Messi a reuşit un hat-trick.

5. „Puriul” s-a autopropus la Dinamo

Mircea Rednic s-a autopropus la Dinamo, dar nu l-a căutat nimeni. Puriul speră totuşi că cineva va plăti pentru retrogradarea „câinilor roşii” în Liga 2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și