Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2023, 16:20

Reclamă

AntenaSport Update - 5 aprilie

AntenaSport Update

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Găseşti pe AS.ro cele mai tari ştiri, de la posibilul transfer al lui Alexandru Chipciu la FCSB, până la pariul nebun făcut de agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update

1. Avem echipă în Europa League

România va avea o echipă în Europa League, începând cu sezonul 2024-2025. Câştigătoarea Cupei va merge în turul 1 preliminar al competiţiei numărul 2 din Europa.

2. Chipciu, la FCSB

Reclamă

Mihai Stoica îl vrea pe Chipciu la FCSB. Roş-albaştrii au nevoie de un lider în vestiar. Chipciu ar putea reveni la echipa de la care a plecat pe 3 milioane de euro, la Anderlecht.

3. Drăguşin, la preţ uriaş

Florin Manea a făcut un pariu nebun, la AS.ro LIVE, despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul fotbalistului anunţă că fundaşul nostru va fi cumpărat de la Genoa, cu 40 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. Steaua – Dinamo, amânat

Tot de pe AS.ro, afli că Steaua – Dinamo a fost amânat! Derby-ul din Capitală se va disputa pe 18 aprilie, de la ora 19:00, cu o zi mai târziu decât fusese iniţial programat.

5. Sorana nu e favorită

Sorana Cîrstea nu este printre favoritele de la Roland Garros. Bookmakerii i-au oferit o cotă de 75 pentru câştigarea primului Grand Slam din carieră.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și