Închide meniul
Video

Dan Pavel îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 10 aprilie

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2023, 17:14

Reclamă

Dan Pavel îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 10 aprilie

Dan Pavel îţi prezintă AntenaSport Update

Dan Pavel îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 10 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, vezi toate reacțiile după meciul dintre CFR și FCSB, 1-1, dar și ce meci va arbitra Istvan Kovacs, în sferturile UEFA Champions League. Bernadette Szocs are și ea un mesaj special, despre competiția la care participă, WTT Champions Xinxiang 2023, ce e LIVE în AntenaPLAY. 

Dan Pavel îți prezintă AntenaSport Update

1. Gigi, cadou pentru ”Mbappe”

Becali i-a făcut un cadou lui Mbappe Coman. L-a comparat cu colegul francezului, Neymar, în ziua în care a împlinit 25 de ani. Florinel a marcat golul de 1-1 cu CFR.

2. Nu se mai teme de Petrescu

Reclamă

Becali nu se mai teme de CFR și de Dan Petrescu. Patronul anunță că returul cu ardelenii se va juca pe Ghencea. Până atunci, cere 3 puncte cu Farul Regelui Hagi.

3. Kovacs, în Ligă

Tot de pe AS.ro, afli că Istvan Kovacs va arbitra din nou în Liga Campionilor. AC Milan – Napoli e meciul pe care îl va conduce românul, în turul sferturilor Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

4. S-a enervat Cristiano

Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi la finalul meciului dintre Al-Feiha şi Al-Nassr. A fost 0-0 și starul a plecat spre vestiare, fără să-i mai salute pe fani.

5. Mesajul lui Bernie

Bernadette Szocs face show pe AntenaPLAY. Ea s-a impus în primul meci din China și așteaptă un nou duel de vis. Bernie le-a mulțumit fanilor care o urmăresc partidă de partidă.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca 16:31 Gigi Becali anunţa cele mai mari artificii văzute vreodată în România, dar a refuzat să plătească pentru petrecerea de titlu! 16:23 EXCLUSIVEdi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia 16:22 „Record!” Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! „Câinii” iau cu asalt Arena Națională 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 17:00, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și