Închide meniul

As.ro LIVE | Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel

Cosmin Olteanu Publicat: 12 aprilie 2023, 8:00 / Actualizat: 12 aprilie 2023, 11:05

Reclamă
As.ro LIVE | Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel

Mihai Nistor este invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la 10:30, la AS.ro LIVE

Mihai Nistor / Facebook

Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE! Pe data de 5 mai, la Sala Sporturilor din Mioveni, Nistor îl va înfrunta pe argentinianul Guillermo Ruben Andino într-un meci de 8 reprize pentru titlul IBA International la categoria grea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Nistor (32 de ani) are cinci meciuri la profesioniști, toate câștigate.

Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

În august 2021, Mihai Nistor a vorbit, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, despre începuturile sale în cariera de pugilist.

Doar taică-meu a știut de box. Mama era în spital când a aflat. M-a văzut cu ochii umflați și cu buza spartă. Trei luni am ascuns de mama, că după am ieșit campion și nu mai aveam cum. M-a văzut cu semnele pe mine și i-am arătat medalia. I-am întins diploma și când a citit: ai ascuns atâta timp. Taică-tu știa. Când i-am zis că știa din prima zi, mama…

Suferă. Nu se poate uita la meciuri. Nu are acces la pozele astea. Eu am 300 și ceva de meciuri, doar la amatori, pe care mama nu le-a văzut niciodată. Nici nu o să le vadă. Am început să-i arăt o dată și nu a putut să stea, a plecat. Mama se roagă de mine să mă las de box. Acum m-a luat și soacră-mea să mă las”, spunea Mihai Nistor, în august 2021, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Mihai Nistor l-a avut idol pe Leonard Doroftei

Mihai „The Rock” Nistor a dezvăluit că s-a apucat de box după ce l-a văzut pe Leonard Doroftei. Nistor urmărea meciurile lui Doroftei împreună cu tatăl său. Înainte să facă box, „The Rock” a făcut haltere.

Datorită lui Doroftei am ajuns la box. I-am văzut toate meciurile de la profesioniști. Mă trezeam cu tata în fiecare dimineață. Eram în clasa a șaptea, a opta. Eram crescut la țară, de la coasă, de la furcă.

La liceu, în Iași, am încercat să găsesc o sală de box, dar am găsit doar una de culturism. Nu știu de ce mă uitam la Doroftei. Îmi plăcea. M-am molipsit de acest microb. M-am întâlnit cu el și i-am zis că datorită lui am ajuns la box”, a mai spus Mihai Nistor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și