Închide meniul

As.ro LIVE | Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 12 aprilie 2023, 8:00 / Actualizat: 12 aprilie 2023, 11:05

As.ro LIVE | Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel

Mihai Nistor este invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la 10:30, la AS.ro LIVE

Mihai Nistor / Facebook

Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE! Pe data de 5 mai, la Sala Sporturilor din Mioveni, Nistor îl va înfrunta pe argentinianul Guillermo Ruben Andino într-un meci de 8 reprize pentru titlul IBA International la categoria grea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Nistor (32 de ani) are cinci meciuri la profesioniști, toate câștigate.

Mihai Nistor a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

În august 2021, Mihai Nistor a vorbit, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, despre începuturile sale în cariera de pugilist.

Doar taică-meu a știut de box. Mama era în spital când a aflat. M-a văzut cu ochii umflați și cu buza spartă. Trei luni am ascuns de mama, că după am ieșit campion și nu mai aveam cum. M-a văzut cu semnele pe mine și i-am arătat medalia. I-am întins diploma și când a citit: ai ascuns atâta timp. Taică-tu știa. Când i-am zis că știa din prima zi, mama…

Suferă. Nu se poate uita la meciuri. Nu are acces la pozele astea. Eu am 300 și ceva de meciuri, doar la amatori, pe care mama nu le-a văzut niciodată. Nici nu o să le vadă. Am început să-i arăt o dată și nu a putut să stea, a plecat. Mama se roagă de mine să mă las de box. Acum m-a luat și soacră-mea să mă las”, spunea Mihai Nistor, în august 2021, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Mihai Nistor l-a avut idol pe Leonard Doroftei

Mihai „The Rock” Nistor a dezvăluit că s-a apucat de box după ce l-a văzut pe Leonard Doroftei. Nistor urmărea meciurile lui Doroftei împreună cu tatăl său. Înainte să facă box, „The Rock” a făcut haltere.

Datorită lui Doroftei am ajuns la box. I-am văzut toate meciurile de la profesioniști. Mă trezeam cu tata în fiecare dimineață. Eram în clasa a șaptea, a opta. Eram crescut la țară, de la coasă, de la furcă.

La liceu, în Iași, am încercat să găsesc o sală de box, dar am găsit doar una de culturism. Nu știu de ce mă uitam la Doroftei. Îmi plăcea. M-am molipsit de acest microb. M-am întâlnit cu el și i-am zis că datorită lui am ajuns la box”, a mai spus Mihai Nistor.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și