Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 24 aprilie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 17:04 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 21:03

Reclamă

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 24 aprilie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi de ce a luat Gigi Becali decizia de a se retrage din fotbal. dar şi verdictul lui Adrian Porumboiu în privinţa arbitrajului de la Rapid – FCSB 1-0.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 24 aprilie 2023

1. Gigi Becali spune stop

Gigi Becali a anunţat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid. Îl lasă şef pe MM Stoica! „Dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa”, a anunţat patronul roş-albaştrilor.

2. Adrian Porumboiu l-a criticat pe Horațiu Feşnic

Reclamă

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic, cel care a arbitrat Rapid – FCSB. „Du-te şi predă carnetul de arbitru”, a fost reacţia categorică a fostului patron de la Vaslui.

3. Bucurie nebună la Napoli

Tot pe AS.ro afli cum poate deveni Napoli campioană în etapa viitoare. Fanii s-au bucurat în avans, şi au ieşit pe străzi după victoria dramatică, 1-0 cu Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

4. Româncele iau cu asalt Madridul

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Madrid. Sorana Cîrstea are un traseu infernal şi ar putea avea un duel „de foc” cu Sabalenka, încă din turul doi.

5. John Higgins, în sferturi la Mondial

John Higgins l-a învins fără drept de apel pe Kyren Wilson cu 13-2, și s-a calificat în sferturi, la Campionatul Mondial. Scoţianul luptă pentru al cincilea titlu mondial din carieră.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
Vezi toate știrile
Citește și