Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 12 mai 2023

Viviana Moraru Publicat: 12 mai 2023, 16:43 / Actualizat: 18 mai 2023, 19:29

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 12 mai

AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 12 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă o asistenţă record la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj! Fanii iau cu asalt Arena Naţională, şi cu două zile înainte de meci, peste 30.000 de bilete au fost deja vândute.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 12 mai 2023

1. Se „rupe” Arena Naţională

Se anunţă o asistenţă record la derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat că aproximativ 30.000 de bilete au fost deja vândute, cu două zile înainte de meci.

2. Nota de plată după Oţelul – Dinamo

Reclamă

S-au aplicat amenzi usturătoare după incidentele de la Oţelul – Dinamo. Jandarmeria a dictat sancţiuni în valoare de 18.000 de lei, şi 26 de oameni au ajuns la poliţie. A fost încăierare generală la începutul meciului.

3. Florin Talpan nu renunţă

Tot pe AS.ro afli că Florin Talpan a anunţat că a găsit forma juridică pentru ca CSA Steaua să promoveze în Liga 1, sezonul viitor. Juristul roş-albaştrilor nu se lasă învins, după ce schmbarea Legii Sporturilor a primit aviz negativ.

Reclamă 4 / 0/3

4. Barcelona forţează transferul lui Messi

Barcelona este în continuare interesată de Messi. Plecarea lui Busquets de pe Camp Nou „e doar începutul” pentru revenirea starului argentinian la trupa catalană. Anunţul a fost făcut de preşedintele ligii spaniole.

5. Andreescu, aproape să pună stop

Bianca Andreescu a fost aproape să se retragă din tenis! Jucătoarea cu origini româneşti a dezvăluit că s-a simţit copleşită, motiv pentru care a ales să facă o pauză.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! Vezi toate știrile
Citește și