Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 25 mai 2023

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2023, 22:12 / Actualizat: 26 mai 2023, 17:48

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 25 mai 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti detalii despre posibilul transfer al lui Iulian Cristea la Rapid, dar şi declaraţiile lui Hagi despre vacanţa pe care o va avea alături de familie.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 25 mai 2023

1. Hagi pleacă în vacanţă

Gică Hagi va pleca în vacanţă, după titlul câştigat cu Farul. „Regele” a ales ca destinaţie Mallorca, unde va merge alături de familie, după un sezon de vis.

2. Rapid îl vrea pe Cristea

Reclamă

Victor Angelescu a confirmat interesul Rapidului pentru Iulian Cristea. Giuleştenii vor să dea lovitura şi să-l transfere pe fundaşul dat afară de Gigi Becali.

3. Baraj „de foc” pe Arena Naţională

Tot pe AS.ro afli că Dinamo a vândut peste 10.000 de bilete la duelul de baraj cu FC Argeş! Fanii promit o atmosferă de vis la partida care se va juca pe Arena Naţionlă.

Reclamă 4 / 0/3

4. Szocs, OUT de la Mondiale

Bernadette Szocs a fost eliminată şi din proba de dublu, de la Campionatul Mondial. România a rămas fără jucătoare la turneul care a fost exclusiv în AntenaPLAY.

5. CTP o apără pe Halep

Cristian Tudor Popescu cere ca Guvernul să intervină în cazul Simonei Halep! „E ca şi cum ar fi arestată preventiv!”, a fost mesajul dur transmis de jurnalist.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat, înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și