Închide meniul

Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania. Se bate în gala GLORY 86, sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 22:43

Reclamă
Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania. Se bate în gala GLORY 86, sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania. Se bate în gala GLORY 86

Benny Adegbuyi, întâmpinat de români / AntenaSport

Benny Adegbuyi a avut parte de o primire de zile mari în Germania. Greul României se pregăteşte pentru marea luptă din gala GLORY 86, care este sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românii care şi-au făcut echipă de fotbal în Germania s-au organizat pentru bătălia lui Benny din GLORY. Ei i-au pregătit şi o surpriză luptătorului de top mondial.

Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania

Benny a fost întâmpinat la Essen, în Germania, de jucatorii echipei de fotbal România Unită. Cel mai valoros greu al României le-a ţinut fotbaliştilor şi un discurs.

Noi, românii, suntem mai talentaţi ca ei. Dar sunt mai organizaţi„, a spus Adegbuyi.

Românii care promoveaza an de an în ligile inferioare din Germania îi vor face galerie lui Benny şi în lupta cu Laidouni, de sâmbătă seara. O victorie îl duce pe Benny în piramida greilor pentru 500.000 de dolari.

Reclamă

Benny, toată energia noastră, a României, vine spre tine şi sperăm să te concentrezi şi să-i dai K.O.„, i-a transmis Cătălin Moroşanu.

Ciprian Sora, convins că Benny Adegbuyi poate da marea lovitură

Trei piramide a câştigat Benny în carieră. „Aş putea spune că eu sunt omul piramidelor! Aşa că mă văd şi câştigătorul piramidei„, a declarat Benny Adegbuyi.

Invitat la AS.ro LIVE, Ciprian Sora a anunţat că are încredere că Benny va obţine victoria. Fostul campion dla kickboxing a transmis un mesaj de susţinere.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc foarte mult să învingă şi să demonstreze că e cel mai bun. Şi mi-aş mai dori să lupte la titlu, de ce nu?„, a spus Sora.

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. 3 motive să te uiți la gală LIVE în AntenaPLAY

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. Meciul este unul extrem de important pentru luptătorul român. De altfel, fanii sporturilor de contact din România au mai multe motive să se uite la gala transmisă LIVE în AntenaPLAY.

1. Benny vs Laidouni. Lupta dintre cei doi va fi una extrem de spectaculoasă. Sportivul român este un specialist în KO-uri. Printre victimele sale celebre se numără Badr Hari, Junior Tafa, Mladen Brestovac, Pavel Zhuravlev sau Serghei Laschenko. De asemenea, KO-ul cu Jahfarr Wilnis a fost declarat unul dintre cele mai spectaculoase din 2018.

2. Gala este una plină de meciuri spectaculoase. Pe lângă lupta lui Benny, pe fight card mai sunt Luis Tavares, fostul campion Enfusion, care la un momentdat trebuia să lupte cu Daniel Ghiță, dar și meciul de titlu Glory la categoria pană. Thailandezul Petpanomrung Kiatmuu9 se bate cu Ahmad Mousa.

Benny Adegbuyi a avut parte de o surpriză în Germania. I s-a pregătit o primire de zile mari! Românul se bate în gala GLORY 86, care e sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și