Închide meniul

Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania. Se bate în gala GLORY 86, sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 22:43

Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania. Se bate în gala GLORY 86, sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania. Se bate în gala GLORY 86

Benny Adegbuyi, întâmpinat de români / AntenaSport

Benny Adegbuyi a avut parte de o primire de zile mari în Germania. Greul României se pregăteşte pentru marea luptă din gala GLORY 86, care este sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românii care şi-au făcut echipă de fotbal în Germania s-au organizat pentru bătălia lui Benny din GLORY. Ei i-au pregătit şi o surpriză luptătorului de top mondial.

Benny Adegbuyi, primire de zile mari în Germania

Benny a fost întâmpinat la Essen, în Germania, de jucatorii echipei de fotbal România Unită. Cel mai valoros greu al României le-a ţinut fotbaliştilor şi un discurs.

Noi, românii, suntem mai talentaţi ca ei. Dar sunt mai organizaţi„, a spus Adegbuyi.

Românii care promoveaza an de an în ligile inferioare din Germania îi vor face galerie lui Benny şi în lupta cu Laidouni, de sâmbătă seara. O victorie îl duce pe Benny în piramida greilor pentru 500.000 de dolari.

Reclamă

Benny, toată energia noastră, a României, vine spre tine şi sperăm să te concentrezi şi să-i dai K.O.„, i-a transmis Cătălin Moroşanu.

Ciprian Sora, convins că Benny Adegbuyi poate da marea lovitură

Trei piramide a câştigat Benny în carieră. „Aş putea spune că eu sunt omul piramidelor! Aşa că mă văd şi câştigătorul piramidei„, a declarat Benny Adegbuyi.

Invitat la AS.ro LIVE, Ciprian Sora a anunţat că are încredere că Benny va obţine victoria. Fostul campion dla kickboxing a transmis un mesaj de susţinere.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc foarte mult să învingă şi să demonstreze că e cel mai bun. Şi mi-aş mai dori să lupte la titlu, de ce nu?„, a spus Sora.

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. 3 motive să te uiți la gală LIVE în AntenaPLAY

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. Meciul este unul extrem de important pentru luptătorul român. De altfel, fanii sporturilor de contact din România au mai multe motive să se uite la gala transmisă LIVE în AntenaPLAY.

1. Benny vs Laidouni. Lupta dintre cei doi va fi una extrem de spectaculoasă. Sportivul român este un specialist în KO-uri. Printre victimele sale celebre se numără Badr Hari, Junior Tafa, Mladen Brestovac, Pavel Zhuravlev sau Serghei Laschenko. De asemenea, KO-ul cu Jahfarr Wilnis a fost declarat unul dintre cele mai spectaculoase din 2018.

2. Gala este una plină de meciuri spectaculoase. Pe lângă lupta lui Benny, pe fight card mai sunt Luis Tavares, fostul campion Enfusion, care la un momentdat trebuia să lupte cu Daniel Ghiță, dar și meciul de titlu Glory la categoria pană. Thailandezul Petpanomrung Kiatmuu9 se bate cu Ahmad Mousa.

Benny Adegbuyi a avut parte de o surpriză în Germania. I s-a pregătit o primire de zile mari! Românul se bate în gala GLORY 86, care e sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Recomandări
  • Benny Adegbuyi, gata să-l facă K.O. pe Laidouni
  • GLORY 86 este sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și