Închide meniul

Ciprian Sora, convins că Benny Adegbuyi poate da marea lovitură. GLORY 86 e sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2023, 21:24

Ciprian Sora, convins că Benny Adegbuyi poate da marea lovitură. GLORY 86 e sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY

Ciprian Sora, convins că Benny Adegbuyi poate da marea lovitură

Benny a ajuns în Germania, unde va lupta în Glory cu greul Franţei / AntenaSport

Ciprian Sora e convins că Benny Adegbuyi va lupta din nou pentru centura mondială a greilor din Glory. Un francez cu origini tunisiene îi stă în cale lui Benny.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benny a ajuns în Germania, unde va lupta în Glory cu greul Franţei LIVE în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:00. Dacă-l bate pe Laidouni, Benny e în piramida Glory pentru 500.000 de dolari. Trei piramide a câştigat Benny în carieră.

Ciprian Sora, convins că Benny Adegbuyi poate da marea lovitură

Aş putea spune că eu sunt omul piramidelor! Aşa că mă văd şi câştigătorul piramidei„, a recunoscut Benny Adegbuyi.

Invitat la AS.ro LIVE, Ciprian Sora a anunţat că are încredere că Benny va obţine victoria. Fostul campion dla kickboxing a transmis un mesaj de susţinere.

Îmi doresc foarte mult să învingă şi să demonstreze că e cel mai bun. Şi mi-aş mai dori să lupte la titlu, de ce nu?„, a spus Sora.

Reclamă

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. 3 motive să te uiți la gală LIVE în AntenaPLAY

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. Meciul este unul extrem de important pentru luptătorul român. De altfel, fanii sporturilor de contact din România au mai multe motive să se uite la gala transmisă LIVE în AntenaPLAY.

1. Benny vs Laidouni. Lupta dintre cei doi va fi una extrem de spectaculoasă. Sportivul român este un specialist în KO-uri. Printre victimele sale celebre se numără Badr Hari, Junior Tafa, Mladen Brestovac, Pavel Zhuravlev sau Serghei Laschenko. De asemenea, KO-ul cu Jahfarr Wilnis a fost declarat unul dintre cele mai spectaculoase din 2018.

2. Gala este una plină de meciuri spectaculoase. Pe lângă lupta lui Benny, pe fight card mai sunt Luis Tavares, fostul campion Enfusion, care la un momentdat trebuia să lupte cu Daniel Ghiță, dar și meciul de titlu Glory la categoria pană. Thailandezul Petpanomrung Kiatmuu9 se bate cu Ahmad Mousa.

Reclamă 4 / 0/3

3. Glory este de departe cel mai tare circuit de kickboxing din lume. Promoția a lansat un nou proiect anul acest, în care va organiza un turneu final în luna decembrie după modelul K-1 de pe vremuri. Benny se va califica în acel Final 8 dacă va câștiga meciul cu Laidouni. Premiul cel mare este de 500.000 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și