Închide meniul
VIDEO

Cagliari – Parma 3-2, de la 0-2! Meci nebun în play-off-ul de promovare pentru Serie A! Partida a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2023, 23:20

Cagliari – Parma 3-2, de la 0-2! Meci nebun în play-off-ul de promovare pentru Serie A! Partida a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Cagliari - Parma 3-2, de la 0-2!

Jucătorii lui Cagliari se bucură / Profimedia Images

Cagliari – Parma s-a încheiat 3-2, de la scorul de 0-2. Cagliari şi Parma s-au întâlnit în turul semifinalelor play-off-ului de promovare în Serie A. Duelul de pe Unipol Domus Stadium a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cagliari luptă pentru promovare după doar un an de Serie B, iar Parma vrea să urce pe prima scenă după doi ani. Sarzii au terminat sezonul regulat pe 5, în timp ce cruciaţii au ocupat locul 4. Totul se va decide în returul care se va juca la Parma.

Cagliari – Parma 3-2 LIVE VIDEO

Min. 90+7! Se încheie meciul! Cagliari a câştigat cu 3-2 după ce a fost condusă cu 2-0!

Min. 90: Cagliari – Parma 3-2! Luvumbo a marcat o dublă şi Cagliari a trecut în avantaj de la 0-2!

Min. 85: Cagliari – Parma 2-2! Lapadula a transformat penalty-ul şi e 2-2 acum de la 0-2

Reclamă

Min. 84: Penalty pentru Cagliari! Faultul a fost făcut chiar de Valentin Mihăilă! El a intrat imprudent la Luvumbo

Min. 72: Valentin Mihăilă a primit cartonaşul galben după o intrare tare la un adversar.

Min. 69: Cagliari – Parma 1-2! Luvumbo a marcat din voleu pentru Cagliari!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 68: A intrat pe teren şi Valentin Mihăilă! El l-a înlocuit pe marcatorul primului gol al Parmei, Adrian Benedyczak

Min. 58: Dennis Man a intrat în teren! Românul l-a înlocuit pe Sohm, marcatorul celui de al doilea gol al Parmei

Min. 46: S-a reluat partida! Gianluigi Buffon a fost înlocuit în poarta Parmei de Leandro Chichizola

Min. 45: Pauză! Parma conduce cu 2-0

Min. 27: Cagliari – Parma 0-2! Sohm a marcat cel de al doilea gol al Parmei!

Min. 14: Parma, din nou aproape de gol! Vazquez a fost aproape de gol după o pasă a lui Sohm.

Min. 10: Cagliari – Parma 0-1! Benedyczak a deschis scorul pentru Parma!

Reclamă

Min. 7: Prima ocazie de gol a meciului! Pavoletti a reluat cu capul peste poarta lui Gianluigi Buffon.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Pentru a ajunge la duelul cu Parma din semifinale, Cagliari a trecut de Venezia, cu 2-1. Lapadula a fost cel care, cu o dublă, a dus fosta echipă a lui Răzvan Marin în penultimul act.

De partea cealaltă, Parma, la care evoluează Dennis Man şi Valentin Mihăilă, merge la Cagliari după ce în sezonul regulat a obţinut 4 puncte dintre cele 6, 2-1 pe teren propriu şi 1-1 în deplasare.

Sudtirol – Bari 1-0, în cealaltă semifinală

Sudtirol – Bari 1-0 a putut fi urmărit LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY! Aceasta a fost prima semifinală a playoff-ului de promovare în Serie A şi a fost decisă cu un gol marcat în prelungiri. Matteo Rover a dat lovitura în minutul 90+2, cu o lovitură perfectă de cap.

Returul este programat pe 2 iunie. Câştigătoarea se va duela cu Cagliari sau Parma pentru un loc în Serie A. Meciul tur Cagliari – Parma este astăzi, de la ora 21:30, LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

Programul şi rezultatele semifinalelor play-off-ului de promovare în serie A

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și