Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 2 iunie 2023

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2023, 16:22 / Actualizat: 3 iunie 2023, 20:00

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 2 iunie!

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 2 iunie!

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli că Dănuţ Lupu a fost condamnat! Fostul internaţional a primit o pedeapsă de 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă, iar fostul internaţional român a anunţat că o va contesta.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 2 iunie 2023

1. Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare!

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

2. Kovacs rămâne rezervă

Reclamă

Atacat dur de către Adrian Mititelu, Istvan Kovacs a fost la un pas să arbitreze Manchester City – Inter Milano. Arbitrul central al întâlnirii, Szymon Marciniak, putea rata finala după ce a participat la un protest extremist. UEFA a decis până la urmă că tot Marciniak va arbitra finala Ligii.

3. Becali, transfer de titlu 

Tot de pe AS.ro, afli că Gigi Becali îl vrea pe Igor Armaş de la FC Voluntari. Internaţionalul moldovean va deveni liber de contract în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

4. ”Regele” a spus cine e ”Regele”!

Gică Hagi a declarat că, pentru el, cel mai bun antrenor din lume e Pep Guardiola. ”Fără niciun dubiu. El e cel mai bun”, a declarat Gică Hagi despre tehnicianul lui Manchester City. Guardiola e în luptă pentru o triplă istorică: Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

5. Ronaldo îl vrea pe Messi la arabi

Cristiano Ronaldo îi aşteaptă în Arabia Saudită pe Karim Benzema şi Lionel Messi. Starul portughez a anunţat că va continua la Al-Nassr şi sezonul viitor. ”Sunt bineveniţi”, a spus Ronaldo despre cei doi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și