Închide meniul

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma: ”Nu s-a revanșat încă pentru suma plătită pe el”

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 15:38

Reclamă
Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma: ”Nu s-a revanșat încă pentru suma plătită pe el”

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man se află pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma, în acest sezon. Jurnaliștii de la parmalive.com nu au avut milă de românul venit pe 13 milioane de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a fost declarat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, în returul cu Cagliari, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, terminat la egalitate, 0-0, exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Man a jucat 66 de minute, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă. Cruciații au ratat șansa de a atinge finala cu Bari, iar jurnaliștii italieni susțin că Parma a fost trădată de câțiva fotbaliști, precum Franco Vazquez, Dennis Man și Adrian Bernabé.

”Încă o dată, Dennis Man a clacat când trebuia să fie decisiv, într-un meci care conta atât de mult. A primit multe mingi în poziții interesante, dar nu a reușit să străpungă apărarea lui Cagliari.

Pentru el, Parma a plătit 13 milioane de euro, cu doi ani și jumătate în urmă, dar el nu a reușit încă să răsplătească efortul financiar făcut pentru el de familia Krause”, au notat cei de la parmalive.com.

Reclamă

Dennis Man, criticat de italieni

Dennis Man a fost criticat de italieni după Parma – Cagliari 0-0, meci transmis exclusiv în AntenaPLAY, în urma căruia cruciații au ieșit din lupta pentru promovare în Serie A.

Man și Mihăilă au primit nota 5 în Gazzetta dello Sport. ”Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, au scris cei de la Gazzetta despre Dennis Man. ”Nu a creat nicio acțiune periculoasă”, a fost caracterizarea făcută lui Mihăilă.

”Atâtea fente și atâtea tentative de dribling, dar rezultat zero. Nici nu a putut pătrunde în careu”, au scris și cei de la Tuttomercatoweb.

Reclamă 4 / 0/3

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A. Portarul de 45 de ani nu a evoluat în returul semifinalei cu Cagliari.

La finalul partidei, toți jucătorii Parmei au venit în fața galeriei, în frunte că veteranul de 45 de ani, care a izbucnit în lacrimi când a realizat că ultimul său sezon din carieră nu va fi în Serie A.

Buffon a fost emoționat și datorită reacției fanilor, care și-au aplaudat favoriții, chiar dacă Dennis Man sau Valentin Mihăilă vor mai evolua o stagiune în Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și