Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei: ”Zilele astea să închidem prăvălia”

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2023, 8:23

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei: ”Zilele astea să închidem prăvălia”

Kosovo - România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei

Edi Iordănescu, pe banca naționalei României / Profimedia Images

Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru a fost șocat de mesajul venit dinspre stafful naționalei României, prin care oamenii de sport erau îndemnați să nu trateze subiecte care pot duce la deconcentrarea tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România e azi, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Tricolorii au nevoie de 3 puncte pentru a face încă un pas uriaș spre Euro 2024.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei

„N-am înţeles ce a vrut. Care e mesajul? Ce ceri? Măcar să facem ceva. Cum adică să nu mai discutăm despre transferuri? A zis ceva, dar n-am înţeles nimic. Nu avem voie să spunem…

Zilele astea să închidem prăvălia, să nu zicem nimic şi să zicem că ei sunt foarte bine. Nu mi se pare că s-a întâmplat ceva ca să intre cineva de la naţională în panică. Ce s-a întâmplat? Pe fotbalişti ce-i poate deranja? Asta întreabă toată lumea. În fine…”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Mesajul staffului naționalei României

“În preajma acestor partide extrem de importante pentru obiectivul nostru comun, calificarea României la EURO 2024, adresăm rugămintea către conducătorii de cluburi, agenţii şi jurnaliştii ce fac parte din familia fotbalului românesc de a înlesni jucătorilor naţionalei posibilitatea să se concentreze total la miza acestor meciuri.

Reclamă

Ştim că suntem în perioadă de transferuri la nivel de club, înţelegem deplin interesul profesional al tuturor, dar suntem convinşi că obiectivul calificării la EURO 2024 este unul comun şi de aceea facem apel la unitate şi coeziune, cu atât mai mult cu cât, prin îndeplinirea acestuia, toată familia fotbalului românesc va avea de câştigat”, a fost mesajul venit dinspre stafful naționalei, pe frf.ro.

Alain Girese i-a lăudat pe tricolori înainte de Kosovo – România

Kosovo a obţinut două remize în primele două meciuri din această campanie de calificare la European. Kosovarii au remizat surprinzător, pe teren propriu, cu Andorra, şi de asemenea au luat un punct din deplasarea din Israel. Îşi joacă acum ultima şansă.

“Ar fi trebuit să avem șase puncte din aceste două jocuri și le-am fi putut obține. Cu Israel am condus cu 1-0 și apoi am avut posibilitatea de a închide partida cu încă un gol, dar am ratat-o. Apoi, cu Andorra, a fost un meci în care am comis foarte multe greșeli.

Reclamă 4 / 0/3

Aveți o echipă de calitate, una care conține multe individualități capabile să influențeze jocul, chiar dacă prestația grupului încă nu a funcționat foarte bine. Îmi este clar că pentru a obține un rezultat bun vineri e nevoie ca formația mea să joace la nivelul maxim”, a declarat Alain Girese la conferinţa de presă.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
Vezi toate știrile
Citește și