Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei: ”Zilele astea să închidem prăvălia”

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2023, 8:23

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei: ”Zilele astea să închidem prăvălia”

Kosovo - România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei

Edi Iordănescu, pe banca naționalei României / Profimedia Images

Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru a fost șocat de mesajul venit dinspre stafful naționalei României, prin care oamenii de sport erau îndemnați să nu trateze subiecte care pot duce la deconcentrarea tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România e azi, de la 21:45, exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Tricolorii au nevoie de 3 puncte pentru a face încă un pas uriaș spre Euro 2024.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Basarab Panduru, șocat de mesajul naționalei

„N-am înţeles ce a vrut. Care e mesajul? Ce ceri? Măcar să facem ceva. Cum adică să nu mai discutăm despre transferuri? A zis ceva, dar n-am înţeles nimic. Nu avem voie să spunem…

Zilele astea să închidem prăvălia, să nu zicem nimic şi să zicem că ei sunt foarte bine. Nu mi se pare că s-a întâmplat ceva ca să intre cineva de la naţională în panică. Ce s-a întâmplat? Pe fotbalişti ce-i poate deranja? Asta întreabă toată lumea. În fine…”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Mesajul staffului naționalei României

“În preajma acestor partide extrem de importante pentru obiectivul nostru comun, calificarea României la EURO 2024, adresăm rugămintea către conducătorii de cluburi, agenţii şi jurnaliştii ce fac parte din familia fotbalului românesc de a înlesni jucătorilor naţionalei posibilitatea să se concentreze total la miza acestor meciuri.

Reclamă

Ştim că suntem în perioadă de transferuri la nivel de club, înţelegem deplin interesul profesional al tuturor, dar suntem convinşi că obiectivul calificării la EURO 2024 este unul comun şi de aceea facem apel la unitate şi coeziune, cu atât mai mult cu cât, prin îndeplinirea acestuia, toată familia fotbalului românesc va avea de câştigat”, a fost mesajul venit dinspre stafful naționalei, pe frf.ro.

Alain Girese i-a lăudat pe tricolori înainte de Kosovo – România

Kosovo a obţinut două remize în primele două meciuri din această campanie de calificare la European. Kosovarii au remizat surprinzător, pe teren propriu, cu Andorra, şi de asemenea au luat un punct din deplasarea din Israel. Îşi joacă acum ultima şansă.

“Ar fi trebuit să avem șase puncte din aceste două jocuri și le-am fi putut obține. Cu Israel am condus cu 1-0 și apoi am avut posibilitatea de a închide partida cu încă un gol, dar am ratat-o. Apoi, cu Andorra, a fost un meci în care am comis foarte multe greșeli.

Reclamă 4 / 0/3

Aveți o echipă de calitate, una care conține multe individualități capabile să influențeze jocul, chiar dacă prestația grupului încă nu a funcționat foarte bine. Îmi este clar că pentru a obține un rezultat bun vineri e nevoie ca formația mea să joace la nivelul maxim”, a declarat Alain Girese la conferinţa de presă.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și