Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău ştie cine trebuia convocat la echipa naţională: „Era bine pregătit”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 10:49

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău ştie cine trebuia convocat la echipa naţională: „Era bine pregătit

Kosovo - România LIVE VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău ştie cine trebuia convocat la echipa naţională

Ioan Ovidiu Sabău, la finala Cupei României / ProfiMedia

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău ştie cine trebuia convocat la echipa naţională. Fostul antrenor de la U Cluj crede că Edi Iordănescu ar fi trebuit să îl cheme la lot pe Alexandru Chipciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Kosovo şi România se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău ştie cine trebuia convocat la echipa naţională: „Era bine pregătit”

Ioan Ovidiu Sabău crede că Alexandru Chipciu, jucător pe care l-a antrenat la U Cluj, putea fi convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia.

„Eu l-aş fi văzut pe Chipciu în lot. Un jucător, fundaş stânga, pentru un astfel de joc în deplasare. Trebuie un jucător tare, un jucător puternic, care să îşi câştige duelurile în primul rând, să rămână acolo. La cum a arătat Chipciu în ultimul timp… sigur… tipul acesta de jucător.

Are experienţă, are foame, era bine pregătit, a jucat meci de meci. A jucat foarte, foarte bine! Sigur, este un selecţioner care vede altfel lucrurile, nu ştia dacă mai e motivat Chipciu, dar Camora?”, potrivit primasport.ro.

Reclamă

Alex Chipciu a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la U Cluj în ultimul sezon. Ajuns la 34 de ani, Chipciu a reuşit să se salveze de la retrogradare alături de „şepcile roşii” şi a ajuns cu formaţia clujeană până în ultimul act al Cupei României. În a doua jumătate a sezonului, Chipciu a purtat şi banderola de căpitan.

Chipciu are 46 de selecţii la echipa naţională a României pentru care a înscris 6 goluri. Ultimul meci al său la naţională a avut loc în 2019, împotriva Maltei.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj clar pentru „tricolori”: „Îmi doresc ca lucrurile să arate cu totul altfel”

Edi Iordănescu vrea să vadă o altă faţă a echipei naţionale şi le cere jucătorilor să uite timp de câteva zile de problemele de la echipele de club, pentru a fi cu gândul numai la meciurile cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024:

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi doresc ca lucrurile să arate cu totul altfel decât au aratat în iunie anul trecut. Colateralele să ne fi afectat mai puţin. Să fim mai mult cu mintea la ce avem de făcut. Să lăsăm pentru această perioadă situaţiile de la cluburi care nu sunt tocmai fericite în multe cazuri, speculaţiile care sunt în jurul unor jucători. E momentul să ne adunăm din nou şi să mai aducem puncte pentru echipa naţională, pentru că orice punct înseamnă un pas în faţă spre calificare”, a declarat Edi Iordănescu, exclusiv pentru as.ro.

Lotul echipei naționale, pentru dubla cu Kosovo și Elveția

Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți: George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și