Închide meniul
EXCLUSIV

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj clar pentru „tricolori”: „Îmi doresc ca lucrurile să arate cu totul altfel”

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 10:14

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj clar pentru „tricolori: „Îmi doresc ca lucrurile să arate cu totul altfel

Kosovo - România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj clar pentru "tricolori"

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / as.ro

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj clar pentru „tricolori”. Selecţionerul României nu vrea să repete rezultatele din urmă cu un an şi speră ca jucătorii naţionalei să se concentreze exclusiv la meciurile cu Kosovo şi Elveţia din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kosovo – România se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj clar pentru „tricolori”: „Îmi doresc ca lucrurile să arate cu totul altfel”

România a jucat trei meciuri în luna iunie a anului trecut, iar impresia lăsată nu a fost deloc plăcută. „Tricolorii” au câştigat atunci meciul cu Finlanda de pe teren propriu, dar au pierdut duelurile cu Bosnia (0-1) şi Muntenegru (0-3).

La un an distanţă, Edi Iordănescu vrea să vadă o altă faţă a echipei naţionale şi le cere jucătorilor să uite timp de câteva zile de problemele de la echipele de club, pentru a fi cu gândul numai la meciurile cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024:

„Îmi doresc ca lucrurile să arate cu totul altfel decât au aratat în iunie anul trecut. Colateralele să ne fi afectat mai puţin. Să fim mai mult cu mintea la ce avem de făcut. Să lăsăm pentru această perioadă situaţiile de la cluburi care nu sunt tocmai fericite în multe cazuri, speculaţiile care sunt în jurul unor jucători. E momentul să ne adunăm din nou şi să mai aducem puncte pentru echipa naţională, pentru că orice punct înseamnă un pas în faţă spre calificare”, a declarat Edi Iordănescu, exclusiv pentru as.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu, anunţ despre Ianis Hagi. Ce a spus selecționerul despre fotbalist

Edi Iordănescu a clarificat situația lui Ianis Hagi, înaintea partidei cu Kosovo, de mâine seară.

„Monitorizăm toţi parametrii, eu salut revenirea lui la echipa naţională. Din păcate ne lipsesc nişte jucători. Este un moment în care nu mai este timp de alibiuri, doar de fapte. Ianis a venit foarte bine, cum au venit mulţi jucători.

Ianis a venit cu o dorinţă suplimentară, pentru că i-a lipsit echipa naţională. Cu siguranţă este mai bine decât în martie, va fi şi mai bine în septembrie. Are susţinere totală din partea noastră, am convingerea că poate să îşi depăşească forma pe care o avea înainte de accidentare”, a spus selecționerul, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul echipei naționale, pentru dubla cu Kosovo și Elveția

Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți: George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și