Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 16 iunie 2023

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2023, 17:21

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 16 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, vezi detalii despre retragerea lui Sorin Cârţu din fotbal, dar şi despre finala Nations League, Croaţia – Spania, ce va fi duminică, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

1. Talpan, dator la Becali

Talpan trebuie să îi restituie 25.000 de euro rivalului Becali. Decizia câştigării unui proces de calomnie a fost întoarsă. Juristul CSA Steaua susţinea în trecut că a cheltuit deja banii.

2. Borja Valle, la Rapid

Reclamă

Borja Valle a semnat cu Rapid. Mijlocaşul spaniol a ajuns în Giuleşti liber de contract. Fostul dinamovist a semnat pe doi ani cu echipa lui Mutu.

3. Cârţu a renunţat la fotbal

Tot de pe AS.ro, afli că Sorin Cârţu a renunţat la fotbal! Nu mai este preşedintele Universităţii Craiova, după 55 de ani în care a avut legătură cu fotbalul.

Reclamă 4 / 0/3

4. Croaţia – Spania e finala

Spania a bătut Italia cu 2-1 şi s-a calificat în finala Nations League. Croaţia – Spania e marea finală, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, duminică, de la 21:45.

5. Casap a plecat

Casap a plecat de la Farul. Jucătorul era de 11 ani la echipa lui Gică Hagi, alături de care a câştigat două titluri în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” Vezi toate știrile
Citește și