Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 6 iulie 2023

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2023, 16:50 / Actualizat: 17 iulie 2023, 18:58

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 6 iulie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro, găsești detaliile transferului lui Mazilu la Brighton, dar și anunțul făcut de Cremonese despre Vlad Chiricheș.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update,  cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 iulie 2023

1. David Popovici, pe 7

David Popovici are doar al șaptelea timp al sezonului, la proba de 200 de metri liber. El va avea astfel o mare concurență pentru aurul de la Mondiale. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY.

2. Mazilu, la Brighton

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi dă lovitura anului în fotbalul românesc. Adrian Mazilu e la un pas de Brighton. 7 milioane de euro ar putea câștiga Farul.

3. Verdict dur

Florin Prunea susține că „Dacă FCSB intră în Ghencea, s-a terminat cu fotbalul la Steaua”. FCSB – Dinamo e la doar o semnătură de noul Stadion Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

4. Hazard, la Miami

Tot de pe AS.ro, afli că Eden Hazard e dorit la Inter Miami, alături de Lionel Messi! Hazard s-a despărțit de Real Madrid în această vară.

5. Chiricheş e liber

Vlad Chiricheş şi-a reziliat contractul cu Cremonese, după doar un an. Becali îl așteaptă la FCSB. Finanțatorul pune pe masă o ofertă de 300.000 de euro pe an.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:00

Universitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d).Oltenii au câştigat barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare

22:56

FCSB şi-a aflat toate posibilele adversare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor! Poate da peste PAOK Salonic în turul 2

22:40

FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”

22:20

Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves: „Prea inconstant! Fotbalul lui este alcătuit din flash-uri!”

22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și