Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, omul meciului Parma – FeralpiSalo 2-0. Penalty scos şi assist pentru român

Dan Roșu Publicat: 21 august 2023, 9:29

Reclamă
Dennis Man, omul meciului Parma – FeralpiSalo 2-0. Penalty scos şi assist pentru român

Dennis Man, omul meciului Parma - FeralpiSalo 2-0.

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man a fost omul meciului dintre Parma şi FeralpiSalo, câştigat de cruciaţi cu 2-0. Gazdele au început astfel perfect lupta pentru promovarea din Serie B, competiţie ce e exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a ieşit prima oară în evidenţă în minutul 36, atunci când a scos un penalty. Lovitura sa de cap a lovit braţul unui adversar şi arbitrul a arătat punctul cu var.

Dennis Man, omul meciului Parma – FeralpiSalo 2-0

La jumătatea reprizei secunde, Man şi-a trecut în cont şi un assist. Internaţionalul român a scos scurt mingea pentru şutul perfect al Adrian Bernabe, care a stabilit şi scorul final, 2-0.

Important e de menţionat şi faptul că Valentin Mihăilă a revenit şi el în echipa lui Pecchia. Benedyczak i-a lăsat locul în minutul 71. Cinci minute mai târziu, şi Man a fost înlocuit cu Ansaldi.

Reclamă

Dennis Man a primit două oferte din Serie A

Pe de altă parte, Dennis Man a primit două oferte din Serie A şi poate reuşi transferul la care visează. Jurnaliştii italieni anunţă că Giovanni Becali negociază în aceste zile plecarea atacantului în vârstă de 24 de ani de la Parma.

Potrivit sportparma.com, viitorul lui Dennis Man se va decide în următoarele două săptămâni. Bologna şi Frosinone sunt echipele care insistă pentru fostul jucător de la FCSB.

Sursa citată anterior anunţă că americanul aflat la conducerea clubului Parma cere o sumă curprinsă între 7 şi 8 milioane de euro. La aceasta se adaugă diferite bonusuri şi un procent dintr-un transfer ulterior. Mai mult, Krause insistă şi pentru o clauză de răscumpărare la finalul acestei ediţii de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru moment, Frosinone ar fi venit cu propunerea de a-l cumpăra pe Dennis Man, în timp ce Bologna îşi doreşte un împrumut şi posibilitatea de a-l transfera definitiv în cazul în care internaţionalul român va confirma.

Sezonul trecut, Dennis Man a marcat 6 goluri în tricoul Parmei. A ajuns astfel la 11 reuşite pentru galben-albaştri în campionat, după transferul de la FCSB. În prezent cota lui de piaţă este de 3.2 milioane de euro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și