Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 august 2023

Publicat: 22 august 2023, 16:36 / Actualizat: 8 decembrie 2023, 16:46

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 22 august

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 22 august 2023 pe care le poţi găsi pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă e gata să scrie istorie la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, ce vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 25 – 27 august.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 22 august 2023

1. CHIRILĂ, GATA SĂ SCRIE ISTORIE

Cătălin Chirilă e gata să scrie istorie pentru România. „Vreau să dobor recordul mondial”, a spus românul înaintea Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe ce vor exclusiv în AntenaPLAY, între 25 şi 27 august.

2. HALEP, OUT DE LA US OPEN

Reclamă

Tot pe AS.ro afli că Simona Halep a mai primit o lovitură dură, după ce a ieşit şi din TOP 1000 WTA. Sportiva din România a fost exclusă de la US Open. „Simo” este suspendată provizoriu pentru dopaj.

3. CFR A PRINS VITEZĂ

CFR a câştigat derby-ul Clujului cu Universitatea, iar Neluţu Varga îşi ameninţă rivalii din Liga 1. „Ne vom bate la titlu”, e anunţul războinic al şefului de la CFR.

Reclamă 4 / 0/3

4. CORDEA, PREZENTAT OFICIAL

Andrei Cordea a fost prezentat oficial la Al Tai, echipă ce a fost antrenată sezonul trecut şi de Mirel Rădoi. Pe AS.ro afli salariul uriaş pe care îl va încasa fostul jucător de la FCSB.

5. IANIS HAGI, OFERTĂ OFICIALĂ

Ianis Hagi a primit o primă ofertă oficială, după ce s-a arătat nemulţumit că joacă puţin la Rangers. Trabzonspor a făcut o primă ofertă şi se poate duela cu George Puşcaş, care e dorit de Gaziantep şi Rizespor.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și