Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 septembrie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2023, 17:05 / Actualizat: 24 decembrie 2023, 19:59

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 septembrie

Captură AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 septembrie 2023 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României se pregăteşte pentru cele două meciuri de acasă din preliminariile EURO 2024. Edi Iordănescu şi Nicolae Stanciu au fost la conferinţa de presă şi au oferit ultimele detalii despre confruntările care au o miză uriaşă.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 8 septembrie 2023

1. Edi Iordănescu le cere fanilor să fie alături de naţionala României în „dubla” cu Israel şi Kosovo: „Avem obligaţia să ne calificăm la EURO”. Duelul cu Kosovo e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

2. Gică Hagi aruncă „bomba” şi îl aduce pe Rivaldo la Farul! „Regele” l-a convins pe fostul câştigător al Balonului de Aur să investească la campioana României.

3. Pe as.ro vezi şi super-golul marcat de Lionel Messi pentru naţionala Argentinei. A reuşit o execuţie fabuloasă din lovitură liberă.

Reclamă

4. Marius Şumudică a dat primele lovituri pe piaţa transferurilor. Noul antrenor al lui Gaziantep i-a adus în Turcia pe Florin Niţă şi Junior Morais.

5. Nicolae Stanciu a semnat, din cantonamentul naţionalei, cu Damac. Va fi antrenat de Cosmin Contra în Arabia Saudită.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:50 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și