Închide meniul

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO 2024! Federaţia a recunoscut eroarea: „Va fi o anchetă”

Alex Masgras Publicat: 12 septembrie 2023, 13:20

Reclamă
Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO 2024! Federaţia a recunoscut eroarea: „Va fi o anchetă

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO 2024

Jucătorii Greciei după meciul cu Gibraltar / Profimedia

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO! Selecţionerul Gustavo Poyet nu a apelat la patru jucători pentru meciul cu Gibraltar, câştigat cu 5-0, deaorece s-a crezut că aceştia sunt suspendaţi după cartonaşele galbene primite în meciul cu Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii eleni nu cunoşteau însă regulamentul, ei fiind convinşi că jucătorii Kostas Tsimikas, Dimitris Kourbelis, Manolis Siopis şi Petros Mantalos sunt suspendaţi după ce au primit două cartonaşe galbene. Regulamentul spune însă că jucătorii sunt suspendaţi după trei avertismente.

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO! Federaţia a recunoscut eroarea uriaşă: „Va fi făcută o anchetă”

Eroarea a fost semnalată de presa din Grecia, care nu a menajat conducerea federaţiei. În cele din urmă, conducătorii fotbalului elen au fost nevoiţi să recunoască greşeala şi să anunţe că urmează o anchetă.

„Este o greşeală imposibil de negat, recunoscută de Kostas Konstantinidis, directorul tehnic şi Takis Fyssas, directorul sportiv al echipei naţionale, cu toate că această greşeală nu are consecinţe practice. Vom face o anchetă şi von ancheta problema în următoarele zile”, a fost anunţul făcut de federaţia elenă, potrivit epo.gr.

Presa din Grecia nu l-a menajat deloc pe preşedintele federaţiei, Panagiotis Baltakos. Jurnaliştii de la sportday.gr i-au cerut demisia lui Baltakos, pe care l-au acuzat că se află la conducerea unei federaţii de comedie:

Reclamă

„Da, Konstantinidis and Fyssas şi-au recunoscut greşeala. Măcar ei sunt singurii care au avut curajul să îşi asume responsabilitatea. Tu, domnule Baltako, eşti ridicolul şef al unei federaţii de comedie. Nu trebuia să îţi dai demisia deja?”, au scris jurnaliştii greci.

Grecia se află pe locul 3 în Grupa B din preliminariile EURO 2024

Grecia se află pe locul 3 după 5 meciuri în preliminariile EURO 2024, cu 9 puncte. Tot cu 9 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat, este Olanda, ocupanta locului secund al Grupei B, condusă detaşat de Franţa, care se află pe primul loc, cu 15 puncte.

Pe locul 4 se află Irlanda, cu 3 puncte, în timp ce Gibraltar este „lanterna roşie”, fără puncte în primele 5 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Grecia urmează duelul din Irlanda, după care va primi vizita Olandei, echipa cu care se va lupta pentru al doilea loc al Grupei B.

Marea supărare a jurnaliştilor greci în ceea ce priveşte eroarea din meciul cu Gibraltar este legată de faptul că cei patru jucători riscă să nu joace cu Olanda, dacă vor fi avertizaţi în meciul cu din Irlanda.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” Vezi toate știrile
Citește și