Închide meniul

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO 2024! Federaţia a recunoscut eroarea: „Va fi o anchetă”

Alex Masgras Publicat: 12 septembrie 2023, 13:20

Reclamă
Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO 2024! Federaţia a recunoscut eroarea: „Va fi o anchetă

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO 2024

Jucătorii Greciei după meciul cu Gibraltar / Profimedia

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO! Selecţionerul Gustavo Poyet nu a apelat la patru jucători pentru meciul cu Gibraltar, câştigat cu 5-0, deaorece s-a crezut că aceştia sunt suspendaţi după cartonaşele galbene primite în meciul cu Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii eleni nu cunoşteau însă regulamentul, ei fiind convinşi că jucătorii Kostas Tsimikas, Dimitris Kourbelis, Manolis Siopis şi Petros Mantalos sunt suspendaţi după ce au primit două cartonaşe galbene. Regulamentul spune însă că jucătorii sunt suspendaţi după trei avertismente.

Gafă de amatori făcută de Grecia în preliminariile EURO! Federaţia a recunoscut eroarea uriaşă: „Va fi făcută o anchetă”

Eroarea a fost semnalată de presa din Grecia, care nu a menajat conducerea federaţiei. În cele din urmă, conducătorii fotbalului elen au fost nevoiţi să recunoască greşeala şi să anunţe că urmează o anchetă.

„Este o greşeală imposibil de negat, recunoscută de Kostas Konstantinidis, directorul tehnic şi Takis Fyssas, directorul sportiv al echipei naţionale, cu toate că această greşeală nu are consecinţe practice. Vom face o anchetă şi von ancheta problema în următoarele zile”, a fost anunţul făcut de federaţia elenă, potrivit epo.gr.

Presa din Grecia nu l-a menajat deloc pe preşedintele federaţiei, Panagiotis Baltakos. Jurnaliştii de la sportday.gr i-au cerut demisia lui Baltakos, pe care l-au acuzat că se află la conducerea unei federaţii de comedie:

Reclamă

„Da, Konstantinidis and Fyssas şi-au recunoscut greşeala. Măcar ei sunt singurii care au avut curajul să îşi asume responsabilitatea. Tu, domnule Baltako, eşti ridicolul şef al unei federaţii de comedie. Nu trebuia să îţi dai demisia deja?”, au scris jurnaliştii greci.

Grecia se află pe locul 3 în Grupa B din preliminariile EURO 2024

Grecia se află pe locul 3 după 5 meciuri în preliminariile EURO 2024, cu 9 puncte. Tot cu 9 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat, este Olanda, ocupanta locului secund al Grupei B, condusă detaşat de Franţa, care se află pe primul loc, cu 15 puncte.

Pe locul 4 se află Irlanda, cu 3 puncte, în timp ce Gibraltar este „lanterna roşie”, fără puncte în primele 5 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Grecia urmează duelul din Irlanda, după care va primi vizita Olandei, echipa cu care se va lupta pentru al doilea loc al Grupei B.

Marea supărare a jurnaliştilor greci în ceea ce priveşte eroarea din meciul cu Gibraltar este legată de faptul că cei patru jucători riscă să nu joace cu Olanda, dacă vor fi avertizaţi în meciul cu din Irlanda.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și