Închide meniul

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro – Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Ce a declarat antrenorul românului

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 11:55

Reclamă
Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro – Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Ce a declarat antrenorul românului

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro - Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în duelul din Serie B dintre Catanzaro şi Parma. Internaţionalul român s-a refăcut complet după accidentarea suferită şi e gata să revină pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Catanzaro şi Parma se va vede în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 17:15. De asemenea, duelul se va vedea şi în format live video, pe AS.ro.

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro – Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Antrenorul celor de la Parma a vorbit despre situaţia lui Dennis Man. După ce s-a „rupt” încă din startul sezonului, în duelul din prima etapă cu FeralPisalo, internaţionalul român e apt pentru duelul cu Catanzaro.

„Voi avea aproape tot grupul disponibil pentru mâine. Trebuie să iau în considerare aceste situaţii: unii au jucat şi sunt gata şi de alte meciuri, unii nu au jucat, dar cu toţii sunt bine. Deci şi Man şi Osorio pot juca”, a declarat Fabio Pecchia, conform parmalive.com.

De asemenea, presa din Italia a mai notat că Dennis Man ar putea fi titular, în duelul cu Catanzaro.

Reclamă

„Pecchia a avut la dispoziţie două săptămâni pentru a lucra cu Man şi l-ar putea introduce încă din primul minut”, au notat jurnaliştii italieni, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

De cealaltă parte, antrenorul de la Parma a oferit declaraţii şi despre Valentin Mihăilă, cel pe care jurnaliştii italieni nu-l dau titular în partida cu Catanzaro.

Pecchia s-a declarat convins că Valentin Mihăilă va marca şi pentru Parma, după ce a reuşit să înscrie la echipa naţională, în meciul cu Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

„Va veni şi golul. Vine după jocuri bune cu Pisa şi Reggiana, se întoarce şi de la echipa naţionaălă cu satisfacţie pentru gol şi asta ar trebui să-i ofere luciditate. Sunt bucuros pentru că are continuitate. Golul va fi o consecinţă logică a acestui fapt”, a declarat Fabio Pecchia, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Noul director de la Parma, încredere maximă în Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Noul director sportiv de la Parma a declarat că are mare încredere în Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Roel Vaeyens a mărturisit că cei doi internaţionali români au calităţi excelente, însă s-au confruntat cu multe probleme medicale, motiv pentru care forma lor a fost oscilantă.

„Nu întotdeauna obținem imediat rezultatele dorite. Sunt jucători transferați care ajung și sunt la un nivel înalt, cum ar fi Begic, la care nu ne așteptam să aibă un astfel de impact. Man și Mihăilă au calități excelente, iar dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la cei mai înalt nivel este pentru că au avut mai multe probleme fizice.

Dacă nu ar fi apărut aceste probleme, Parma, echipă din Serie B, ar fi avut doi jucători în naționala României. Se întâmplă ca jucătorii tineri cu potențial să înregistreze o cădere, poate pentru câteva săptămâni sau luni. Am mare încredere în ei, vor reprezenta o valoare adăugată pentru Parma în acest sezon”, a declarat Roel Vaeyens, conform parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și