Închide meniul

Dennis Man, prima reacţie după primul gol al sezonului la Parma: „Sunt bine fizic şi mulţumit de ce pot oferi!”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 12:10

Reclamă
Dennis Man, prima reacţie după primul gol al sezonului la Parma: „Sunt bine fizic şi mulţumit de ce pot oferi!

Dennis Man, prima reacţie după primul gol al sezonului la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Facebook Parma

Dennis Man a oferit prima reacţie, după primul gol al sezonului la Parma. Internaţionalul român susţine că se simte foarte bine din punct de vedere fizic, după accidentarea suferită la începutul sezonului. Acesta s-a declarat foarte bucuros de victoria categorică înregistrată de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Parma şi Catanzaro, din Serie B, încheiat cu scorul de 5-0, s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, prima reacţie după primul gol al sezonului la Parma

Dennis Man a revenit cu gol pentru Parma, după accidentarea suferită la începutul sezonului. Acesta a dezvăluit că vrea să-i răsplătească încredere antrenorului şi să-şi ajute cât mai mult echipa.

De asemenea, Man a dat asigurări că se simte excelent, şi a mai spus că Parma a prestat un joc extrem de bun în deplasarea de la Catanzaro.

„Am continuitate la antrenamente, acum sunt bine fizic și mulțumit de ceea ce pot oferi echipei. Antrenorul Fabio Pecchia contează pe mine și vreau să-mi ajut colegii să câștige.

Reclamă

Am stat două săptămâni, dar acum sunt ok. Vreau să rămân în teren și cu echipa.

Mă bucur pentru azi, am făcut un meci bun, un joc «de echipă» și suntem fericiți.

Am vrut să câștigăm și am făcut un meci grozav. Am știut să avem răbdare și am reușit să găsim spațiile de atacat. Lucrăm în fiecare zi, suntem împreună și mă bucur că suntem o echipă competitivă”, a declarat Dennis Man, după Catanzaro – Parma 0-5.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man i-a cucerit pe italieni, după ce a marcat pentru Parma

Dennis Man i-a cucerit pe italieni, după ce a marcat pentru Parma, în duelul cu Catanzaro. Internaţionalul român a revenit cu gol pentru echipa sa, după ce s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul sezonului. Presa din Italia a analizat pe larg prestaţia mijlocaşului, concluzionând că acesta a fost într-o zi de graţie.

Presa din Italia a notat faptul că Dennis Man a prestat un joc extrem de solid în duelul cu Catanzaro. Jurnaliştii din Peninsulă susţin că românul, autor al primului gol, a profitat de fiecare spaţiu din apărarea adversă pentru a crea situaţii periculoase de poartă.

„De la început a fost clar că Dennis a fost într-o zi de graţie. Şi imediat cum adversarii i-au lăsat puţin spaţiu, şi-a dovedit calităţile. A construit primul gol cu răutate la momentul potrivit. Cu ocazia penalty-ului lui Bonny, l-a „aruncat” pe francez în atac cu o minge perfectă.

A fost aproape şi de o dublă, după o serpentină în mijlocul a trei adversari. A făcut şi câteva greşeli, însă dacă îşi menţine acest nivel, chiar poate face diferenţa”, au notat jurnaliştii de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului Vezi toate știrile
Citește și