Închide meniul
VIDEO

Dennis Man i-a cucerit pe italieni, după ce a marcat pentru Parma: „A fost într-o zi de graţie!”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 10:24

Reclamă
Dennis Man i-a cucerit pe italieni, după ce a marcat pentru Parma: „A fost într-o zi de graţie!

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ce a marcat pentru Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man i-a cucerit pe italieni, după ce a marcat pentru Parma, în duelul cu Catanzaro. Internaţionalul român a revenit cu gol pentru echipa sa, după ce s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul sezonului. Presa din Italia a analizat pe larg prestaţia mijlocaşului, concluzionând că acesta a fost într-o zi de graţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Catanzaro şi Parma s-a văzut exclusiv în AntenaPLAY. Trupa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-a impus cu scorul categoric de 5-0.

Dennis Man i-a cucerit pe italieni, după ce a marcat pentru Parma

Presa din Italia a notat faptul că Dennis Man a prestat un joc extrem de solid în duelul cu Catanzaro. Jurnaliştii din Peninsulă susţin că românul, autor al primului gol, a profitat de fiecare spaţiu din apărarea adversă pentru a crea situaţii periculoase de poartă.

De asemenea, italienii au mai notat că Man poate face diferenţa în fiecare meci, dacă va reuşi să-şi păstreze forma arătată în duelul cu Catanzaro.

„De la început a fost clar că Dennis a fost într-o zi de graţie. Şi imediat cum adversarii i-au lăsat puţin spaţiu, şi-a dovedit calităţile. A construit primul gol cu răutate la momentul potrivit. Cu ocazia penalty-ului lui Bonny, l-a „aruncat” pe francez în atac cu o minge perfectă.

Reclamă

A fost aproape şi de o dublă, după o serpentină în mijlocul a trei adversari. A făcut şi câteva greşeli, însă dacă îşi menţine acest nivel, chiar poate face diferenţa”, au notat jurnaliştii de la parmalive.com.

De asemenea, italienii l-au notat cu 7.5 pe Dennis Man, fiind cea mai mare notă primită de un jucător al Parmei, la egalitate cu Benedyczak, care a marcat o „dublă” şi cu Bonny, autor al unui assist.

Dennis Man a revenit cu gol la Parma

Dennis Man a revenit cu gol la Parma! Atacantul formației din Serie B a deschis scorul în duelul echipei sale din etapa a 5-a.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 18 al meciului dintre Catanzaro și Parma, elevii lui Fabio Pecchia au construit o fază excelentă, care s-a terminat cu reușita lui Dennis Man. Totul a plecat chiar de la jucătorul român, care a găsit un spațiu în apărarea adversarilor și i-a pasat lui Bonny.

După ce francezul de la Parma a primit balonul, Dennis Man a înaintat în careu, iar Bonny i-a trimis balonul chiar în apropierea porții apărate de Andrea Fulignati. După ce a primit balonul, jucătorul român a trimis mingea inițial în bară, dar apoi balonul s-a oprit în plasa porții.

După acest gol, Dennis Man i-a răsplătit practic încrederea lui Fabio Pecchia, care a decis să îl titularizeze direct după ce a revenit în planurile echipei, după accidentare.

Această reușită a reprezentat primul gol marcat de Dennis Man în noul sezon de Serie B. Acesta a lipsit la ultimele meciuri jucate de către echipa pregătită de Fabio Pecchia din cauza unei accidentări suferite la finalul lunii august.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și