Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 septembrie 2023

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2023, 17:21 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 18:17

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 septembrie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 22 septembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul nostru, găseşti lotul preliminar convocat de Edi Iordănescu, dar şi toate reacţiile după scandalul de rasism în care a fost implicat Dawa, fundaşul de la FCSB.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 22 septembrie 2023

1. Convocările lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară pentru dubla cu Belarus şi Andorra. Florin Andone e marea surpriză a selecţionerului. Belarus – România e live pe Antena 1 şi AntenaPLAY, pe 12 octombrie.

2. Scandal cu Dawa

Reclamă

Scandal uriaş de rasism în Liga 1, după Hermannstadt – FCSB, cu Dawa în prim-plan. Soţia fundaşului şi-a ieşit din minţi şi a ripostat. Toate reacţiile sunt pe as.ro.

3. Reacţia lui Stanciu

Stanciu e alături de ultraşii de la „Uniţi Sub Tricolori”, după scandalul uriaş de la meciul cu Kosovo. „Sunt peste tot alături de noi”, susţine mijlocaşul.

Reclamă 4 / 0/3

4. Messi, la momentul adevărului

Messi a vorbit despre relaţia cu Mbappe. „Totul e bine”, susţine starul argentinian. Messi vrea să mai câştige o Copa America, alături de Pume.

5. Nagelsmann a preluat Germania

Julian Nagelsmann este noul selecţioner al Germaniei. La 36 de ani, fostul antrenor al lui Leipzig şi Bayern are un mandat până după Euro 2024.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Real Madrid – Alaves LIVE TEXT (22:30)! Presa din Spania anunţă că Ianis Hagi va fi titular 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” 19:15 Fratele geamăn al lui Edgar Ie a răbunfit, după scandalul de la Dinamo: „Toată familia e supărată. Tata s-a simţit rău” 18:51 Dinamo a anunţat unde va juca barajul cu Csikszereda: „Pentru istorie!” Veste de ultim moment 18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli Vezi toate știrile
Citește și