Închide meniul
EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan, mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra: „Să luăm 6 puncte, să fim mai aproape de EURO”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 9:31

Reclamă
Olimpiu Moruţan, mesaj de mobilizare înaintea „dublei cu Belarus şi Andorra: „Să luăm 6 puncte, să fim mai aproape de EURO

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mobilizare înaintea "dublei" cu Belarus şi Andorra

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra. Moruţan vrea 6 puncte pentru ca naţionala să fie mai aproape de calificarea la EURO 2024. Belarus – România este pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe locul 2 în grupa de calificare, la 2 puncte în spatele Elveţiei şi cu un punct peste Israel.

Olimpiu Moruţan, mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra

Mă simt bine aici, sper să joc cât mai bine și aștept cu nerăbdare următoare convocare la echipa națională! Avem o dubla cu Belarus și Andorra, sper să reușim să luăm cele șase puncte și să fim cu un pas mai aproape de EURO! Suntem un grup unit și cu siguranță, împreună cu Mister, vom reuși să ajungem la următorul turneu final, cred că e momentul„, a spus Olimpiu Moruţan în exclusivitate pentru AS.ro.

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară pentru dubla cu Belarus şi Andorra

Florin Niţă, Andres Dumitrescu, Virgil Ghiţă şi Florin Andone sunt surprizele selecţionerului pentru lista preliminară, acolo unde se mai află Alex Dobre, singurul român din Liga Portugal, competiţie transmisă live în AntenaPLAY.

PORTARI

Reclamă

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

ATACANȚI

Reclamă 4 / 0/3
  • George Pușcaș (Genoa | Italia, 38/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Florin Tănase (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Florin Andone (CD Eldense | Spania, 25/2).

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

Partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă timp de 50 de minute din cauza bannerelor cu tentă politică afişate de suporterii din peluza „Uniţi sub tricolor”.

FRF a publicat decizia luată de UEFA, ca urmare a incidentelor de pe Arena Naţională. Meciul cu Andorra, programat pe 15 octombire pe Arena Naţională, se va disputa fără spectatori.

Doar copiii cu vârsta sub 14 ani vor putea asista la meciul echipei naţionale, din preliminariile EURO 2024.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc Vezi toate știrile
Citește și