Închide meniul
EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan, mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra: „Să luăm 6 puncte, să fim mai aproape de EURO”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 9:31

Olimpiu Moruţan, mesaj de mobilizare înaintea „dublei cu Belarus şi Andorra: „Să luăm 6 puncte, să fim mai aproape de EURO

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mobilizare înaintea "dublei" cu Belarus şi Andorra

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Olimpiu Moruţan a transmis un mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra. Moruţan vrea 6 puncte pentru ca naţionala să fie mai aproape de calificarea la EURO 2024. Belarus – România este pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se află pe locul 2 în grupa de calificare, la 2 puncte în spatele Elveţiei şi cu un punct peste Israel.

Olimpiu Moruţan, mesaj de mobilizare înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra

Mă simt bine aici, sper să joc cât mai bine și aștept cu nerăbdare următoare convocare la echipa națională! Avem o dubla cu Belarus și Andorra, sper să reușim să luăm cele șase puncte și să fim cu un pas mai aproape de EURO! Suntem un grup unit și cu siguranță, împreună cu Mister, vom reuși să ajungem la următorul turneu final, cred că e momentul„, a spus Olimpiu Moruţan în exclusivitate pentru AS.ro.

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară pentru dubla cu Belarus şi Andorra

Florin Niţă, Andres Dumitrescu, Virgil Ghiţă şi Florin Andone sunt surprizele selecţionerului pentru lista preliminară, acolo unde se mai află Alex Dobre, singurul român din Liga Portugal, competiţie transmisă live în AntenaPLAY.

PORTARI

Reclamă

FUNDAȘI

MIJLOCAȘI

ATACANȚI

Reclamă 4 / 0/3
  • George Pușcaș (Genoa | Italia, 38/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Florin Tănase (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2), Florin Andone (CD Eldense | Spania, 25/2).

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

Partida dintre România şi Kosovo a fost întreruptă timp de 50 de minute din cauza bannerelor cu tentă politică afişate de suporterii din peluza „Uniţi sub tricolor”.

FRF a publicat decizia luată de UEFA, ca urmare a incidentelor de pe Arena Naţională. Meciul cu Andorra, programat pe 15 octombire pe Arena Naţională, se va disputa fără spectatori.

Doar copiii cu vârsta sub 14 ani vor putea asista la meciul echipei naţionale, din preliminariile EURO 2024.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și