Închide meniul

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024! Mijlocaşul lui Real Madrid a dat recital pe Wembley

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2023, 23:58

Reclamă
Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024! Mijlocaşul lui Real Madrid a dat recital pe Wembley

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024

Jude Bellingham şi Harry Kane, în Anglia - Italia / Profimedia

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024! Vicecampioana Europei a câştigat duelul cu Italia, campioana en-titre, în meciul de pe Wembley, într-o reeditare a finalei de la EURO 2020, câştigată de Squadra Azzurra la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gareth Southgate s-a impus cu 3-1, graţie dublei lui Harry Kane şi a golului marcat de Marcus Rashford. Jude Bellingham, starul lui Real Madrid, a contribuit la două dintre golurile englezilor.

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024

Echipa naţională a Angliei a obţinut calificarea la Campionatul European de vara viitoare din Germania. Jucătorii lui Gareth Southgate au răzbunat finala pierdută chiar pe Wembley în faţa Italiei la EURO 2020. Cu peste 83.000 de spectatori în tribune, englezii s-au impus cu 3-1.

Italienii au deschis scorul în minutul 15, prin Scamacca, dar gazdele au restabilit egalitatea în minutul 32. Jude Bellingham a obţinut o lovitură de la 11 metri, transformată de Harry Kane.

Starul lui Real Madrid a ieşit la rampă şi după pauză. Bellingham a pasat decisiv la golul lui Marcus Rashford din minutul 57, după un contraatac superb. În minutul 77, Harry Kane a realizat dubla.

Reclamă

Graţie acestei victorii, Anglia a ajuns la 16 puncte în Grupa C şi şi-a asigurat calificarea la turneul final. Oamenii lui Southgate erau siguri de calificare şi cu un egal. De partea cealaltă, Italia a căzut pe locul 3, având 10 puncte, în timp ce Ucraina, care are un meci în plus disputat, a urcat pe 2, cu 13 puncte, după victoria cu 3-1 din Malta.

Statistici impresionante pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

Harry Kane, autorul unei duble în meciul cu Italia, a fost implicat direct în 32 de goluri în ultimele 30 de meciuri în tricoul Angliei. El a marcat de 26 de ori şi a oferit 6 pase decisive în această perioadă. Mai mult, în ultimele 10 meciuri, el a marcat sau a pasat decisiv în fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham a făcut şi el un meci mare împotriva Italiei. Starul lui Real Madrid a obţinut un penalty şi a oferit o pasă de gol. Mai mult, el a atins mingea de 60 de ori, a avut un procentaj de 88% al paselor, a câştigat 8 dueluri şi a reuşit 3 intercepţii, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren alături de Harry Kane.

Deja calificată, Anglia va juca următorul meci pe teren propriu, cu Malta, după care va încheia campania în Macedonia de Nord. De partea cealaltă, Italia luptă în continuare pentru calificare. Campioana Europei va primi vizita Macedoniei de Nord, după care va juca în deplasare cu Ucraina.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și