Închide meniul

Anglia – Italia 3-1. „Dublă” Kane! Starurile lui Southgate s-au calificat la EURO 2024. Pas greşit pentru Ungaria. Rezultatele

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2023, 23:25

Anglia – Italia 3-1. „Dublă Kane! Starurile lui Southgate s-au calificat la EURO 2024. Pas greşit pentru Ungaria. Rezultatele

Anglia - Italia 3-1. "Dublă" Kane! Starurile lui Southgate s-au calificat la EURO 2024

Harry Kane, îmbrăţişat de Jude Bellingham / Profimediaimages

Anglia – Italia 3-1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Harry Kane şi Jude Bellingham au dat recital pe Wembley şi au sărbătorit calificarea la EURO 2024. Ungaria avea nevoie de o victorie pentru a-şi asigura calificarea, dar a remizat cu Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania, Scoţia, Franţa, Anglia, Turcia, Belgia, Austria şi Portugalia sunt echipele care au obţinut deja „biletele” la turneul final de anul viitor. Naţionala României este pe primul loc în Grupa I, dar mai are nevoie de puncte pentru a îşi asigura calificarea la EURO 2024.

Anglia – Italia LIVE SCORE. Meciurile serii

Update 23.50: Acestea sunt rezultatele zilei.

Min. 90: Anglia – Italia 3-1. Final! Anglia s-a calificat la EURO 2024. Italia continuă să „tremure”.

Min. 82: Lituania – Ungaria 2-2. Szoboszlai a reuşit şi un assist, pentru Varga!

Reclamă

Min. 77: Anglia – Italia 3-1. Harry Kane a reuşit „dubla” şi Anglia este ca şi calificată la EURO 2024.

Min. 67: Lituania – Ungaria 2-1. Szoboszlai a readus speranţele maghiarilor din penalty.

Min. 57: Anglia – Italia 2-1. Bellingham a recuperat superb mingea, i-a pasat lui Rashford, care a finalizat superb. Nebunie pe Wembley!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: S-a reluat derby-ul serii din preliminarii, Anglia – Italia.

Update 22.40: Rezultate la pauză:

  • Anglia – Italia 1-1
  • Irlanda de Nord – Slovenia 0-1
  • Lituania – Ungaria 2-0
  • Malta – Ucraina 1-2
  • San Marino – Danemarca 0-1
  • Serbia – Muntenegru 1-1

Min. 36: Serbia – Muntenegru 1-1. Jovetic a restabilit egalitatea. Marusic, autorul assist-ului!

Min. 36: Lituania – Ungaria 2-0. Surpriză de proporţii. A înscris şi Sirvys în poarta maghiarilor.

Min. 32: Anglia – Italia 1-1. Harry Kane a restabilit egalitatea de la punctul cu var. A înscris golul cu numărul 60 în cele 87 de selecţii la naţionala Angliei!

Min. 28: Penalty pentru Anglia! Bellingham îşi continuă forma de vis. Nu a putut fi oprit decât prin fault de Di Lorenzo.

Min. 20: Lituania – Ungaria 1-0. Cernych a înscris din pasa lui Girdvainis.

Reclamă

Min. 15: Anglia – Italia 0-1. Scamacca a deschis scorul din centrarea lui Di Lorenzo. Este primul lui gol în tricoul naţionalei Italiei.

Min. 9: Serbia – Muntenegru 1-0. Starul gazdelor, Aleksandar Mitrovic, a marcat rapid.

Min. 1: A început meciul serii din preliminariile EURO 2024.

Update 21.00: Au apărut echipele de start la Anglia – Italia.

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Trippier – Phillips, Rice – Rashford, Bellingham, Foden – Kane.
Antrenor: Southgate.

Italia: Donnarumma – Di Lorenzo, Scalvini, Acerbi, Udogie – Frattesi, Cristante, Barella – Berardi, Scamacca, El Shaarawy
Antrenor: Spalletti.

Anglia şi Italia se reîntâlnesc în etapa a opta a preliminatriilor EURO 2024, într-o reeditare a finalei EURO 2020. Partida va avea loc chiar pe Wembley, acolo unde Squadra Azzurra a obţinut titlul european. Italia a învins atunci formaţia lui Gareth Southgate la loviturile de departajare.

Acum, englezii sunt lideri în Grupa C şi pot obţine calificarea la turneul final din Germania la finalul celor 90 de minute de pe Wembley. Oamenii lui Gareth Southgate au nevoie de cel puţin un punct pentru a pune mâna pe biletele pentru Germania.

În ceea ce priveşte Italia, campioana europeană în exerciţiu, care se află pe locul 2, cu 10 puncte, nu se poate califica şi nici nu poate ieşi din cursa pentru calificare în etapa a 8-a. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Ucraina, ocupanta locului 3, la egalitate cu Italia. Ucraina joacă în această seară în Malta.

O altă ţară care se poate califica la Campionatul European în această seară este Ungaria. Echipa lui Marco Rossi va merge la EURO dacă va câştiga în deplasarea din Lituania. Ungaria este lider în Grupa G, cu 13 puncte.

Danemarca poate obţine calificarea în această seară, dar are nevoie şi de jocul rezultatelor. Semifinalista de la EURO 2020 trebuie să învingă San Marino, dar mai are nevoie ca Slovenia să nu piardă cu Irlanda de Nord şi ca naţionala din Kazahstan să ăncheie la egalitate meciul cu Finlanda.

Programul de marţi din preliminariile EURO 2024:

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și