Închide meniul

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024! Mijlocaşul lui Real Madrid a dat recital pe Wembley

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2023, 23:58

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024! Mijlocaşul lui Real Madrid a dat recital pe Wembley

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024

Jude Bellingham şi Harry Kane, în Anglia - Italia / Profimedia

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024! Vicecampioana Europei a câştigat duelul cu Italia, campioana en-titre, în meciul de pe Wembley, într-o reeditare a finalei de la EURO 2020, câştigată de Squadra Azzurra la loviturile de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gareth Southgate s-a impus cu 3-1, graţie dublei lui Harry Kane şi a golului marcat de Marcus Rashford. Jude Bellingham, starul lui Real Madrid, a contribuit la două dintre golurile englezilor.

Jude Bellingham şi Harry Kane au dus Anglia la EURO 2024

Echipa naţională a Angliei a obţinut calificarea la Campionatul European de vara viitoare din Germania. Jucătorii lui Gareth Southgate au răzbunat finala pierdută chiar pe Wembley în faţa Italiei la EURO 2020. Cu peste 83.000 de spectatori în tribune, englezii s-au impus cu 3-1.

Italienii au deschis scorul în minutul 15, prin Scamacca, dar gazdele au restabilit egalitatea în minutul 32. Jude Bellingham a obţinut o lovitură de la 11 metri, transformată de Harry Kane.

Starul lui Real Madrid a ieşit la rampă şi după pauză. Bellingham a pasat decisiv la golul lui Marcus Rashford din minutul 57, după un contraatac superb. În minutul 77, Harry Kane a realizat dubla.

Reclamă

Graţie acestei victorii, Anglia a ajuns la 16 puncte în Grupa C şi şi-a asigurat calificarea la turneul final. Oamenii lui Southgate erau siguri de calificare şi cu un egal. De partea cealaltă, Italia a căzut pe locul 3, având 10 puncte, în timp ce Ucraina, care are un meci în plus disputat, a urcat pe 2, cu 13 puncte, după victoria cu 3-1 din Malta.

Statistici impresionante pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

Harry Kane, autorul unei duble în meciul cu Italia, a fost implicat direct în 32 de goluri în ultimele 30 de meciuri în tricoul Angliei. El a marcat de 26 de ori şi a oferit 6 pase decisive în această perioadă. Mai mult, în ultimele 10 meciuri, el a marcat sau a pasat decisiv în fiecare meci.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham a făcut şi el un meci mare împotriva Italiei. Starul lui Real Madrid a obţinut un penalty şi a oferit o pasă de gol. Mai mult, el a atins mingea de 60 de ori, a avut un procentaj de 88% al paselor, a câştigat 8 dueluri şi a reuşit 3 intercepţii, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren alături de Harry Kane.

Deja calificată, Anglia va juca următorul meci pe teren propriu, cu Malta, după care va încheia campania în Macedonia de Nord. De partea cealaltă, Italia luptă în continuare pentru calificare. Campioana Europei va primi vizita Macedoniei de Nord, după care va juca în deplasare cu Ucraina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și