Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 octombrie 2023

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 16:12 / Actualizat: 18 decembrie 2023, 16:45

Reclamă

Camelai Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 23 octombrie

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 23 octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a recunoscut că a greşit atunci când a dat ordin ca Mihai Lixandru să joace la mijloc cu FC Voluntari. „Am încercat”, a spus Becali.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 23 octombrie 2023

1. Gigi Becali recunoaşte că a greşit

Gigi Becali recunoaşte că a greşit cu FC Voluntari. Patronul FCSB a dezvăluit că el l-a pus pe Mihai Lixandru să joace la mijloc. „Am încercat”, a spus Becali.

2. Un nou arbitraj controversat

Reclamă

FCSB a acuzat arbitrajul după egalul de acasă cu FC Voluntari. Florin Răducioiu şi Adrian Porumboiu au susţinut că „roş-albaştrii” au avut un penalty clar. „Am avut două penalty-uri”, a declarat Becali.

3. Simona Halep nu renunţă

Tot de pe AS.ro vezi cum se antrenează Simona Halep pe terenul de tenis. Românca e decisă să nu renunţe la carieră şi pregăteşte apelul de la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

4. Campionul mondial neagă că s-a dopat

Papu Gomez neagă că s-a dopat. El a avut o primă reacţie după ce a fost suspendat timp de 2 ani. „Nu am recurs niciodată la aşa ceva”, a susţinut argentinianul.

5. Lionel Messi a vorbit despre viitor

Lionel Messi a vorbit despre viitor. Argentinianul a încheiat sezonul la Inter Miami. „Sunt mândru de rezultate”, a spus Messi, chiar dacă nu s-a calificat în play-off. Se gândeşte deja la sezonul următor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și