Închide meniul
VIDEO

Venezia – Pisa 2-1. Marius Marin a fost titular în meciul de pe AntenaPLAY

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 19:15

Reclamă
Venezia – Pisa 2-1. Marius Marin a fost titular în meciul de pe AntenaPLAY

Venezia - Pisa LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii de la Venezia / Profimedia

Venezia – Pisa 2-1 a fpost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelul de duminică a contat pentru etapa cu numărul 11 a sezonului de Serie B!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, Venezia venea după eșecul cu Reggiana, scor 0-1. De cealaltă parte, cei de la Pisa au pierdut partida cu Lecco, cu scorul de 1-2. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Venezia – Pisa LIVE VIDEO

Fluier final în Venezia – Pisa 2-1! Echipa lui Marius Marin a deschis scorul prin Mattia Valoti, dar gazdele au întors rezultatul prin Nicholas Pierini şi Dennis Johnsen.

Min. 74: Venezia – Pisa 2-1! Gazdele au întors rezultatul, după ce Dennis Johnsen a marcat în repriza secundă.

Min. 32: Venezia – Pisa 1-1! Nicholas Pierini a restabilit egalitatea cu un şut superb, din afara careului.

Reclamă

Min. 7: Venezia – Pisa 0-1! Mattia Valoti a deschis scorul, după ce a marcat dintr-un penalty.

Min. 1: Venezia – Pisa! A început meciul.

Echipele de start în Venezia – Pisa

Reclamă 4 / 0/3

Venezia (4-4-2): Bertinato – Candela, Altare, Modolo, Sverko – Bjarkason, Busio, Tessmann, Ellertsson – Pierini, Pohjanpalo.

Antrenor: Paolo Vanoli

Pisa (3-4-2-1): Nicolas – Canestrelli, Leverbe, Beruatto – Barbieri, Veloso, Marin, Esteves – Valoti, Vignato – Mlakar.

Antrenor: Alberto Aquilani

Echipele probabile pentru duelul dintre Venezia și Pisa:

Venezia (4-4-2): Bertinato; Candela, Altare, Modolo, Sverko; Lella, Busio, Tessmann, Ellertsson; Johnsen, Pohjanpalo. Vanoli

Antrenor: Paolo Vanoli

Reclamă

Pisa (3-4-2-1): Nicolas; Canestrelli, Leverbe, Beruatto; Tramoni, Marin, Veloso, Esteves; Valoti, Piccinini, Torregrossa. All. Aquilani

Antrenor: Alberto Aquilani

Înainte de partida de astăzi, gazdele se află pe poziția a 4-a în clasamentul din eșalonul secund al fotbalului italian, cu 18 puncte obținute după 10 partide jucate. De cealaltă parte, cei de la Pisa sunt pe locul 13, cu 12 puncte după tot atâtea dueluri.

Ultima întâlnire dintre cele două cluburi a avut loc în luna februarie a acestui an. Atunci, partida s-a disputat pe terenul celor de la Pisa și s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1.

Interesat este faptul că ultimele 4 dueluri dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate. Ultimul meci din care una dintre echipe a ieșit învingătoare a fost în anul 20220, atunci când Venezia se impunea, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Favorita acestui duel este echipa gazdă, având în vedere poziția mai bună în clasament, dar și evoluțiile acestora din ultima perioadă. Totuși, cei de la Pisa pot profita de faptul că Venezia vine după o înfrângere, în ultima etapă de Serie B.

Dennis Man, cel mai bun jucător al Parmei din victoria cu Ascoli

Dennis Man traversează un moment extrem de bun la Parma. Internaţionalul român e „pe val” în Serie B, şi a ajuns la şase goluri marcate pentru echipa sa. Graţie evoluţiei din duelul cu Ascoli, Man a primit nota 8, din parte jurnaliştilor italieni, fiind astfel cel mai bun jucător al Parmei.

Presa din Peninsulă a analizat evoluţia internaţionalului român, subliniind faptul că acesta traversează un moment magic la Parma. Italienii nu înţeleg totuşi de ce Dennis Man a fost primul jucător schimbat de Fabio Pecchia, în minutul 63, atunci când în locul său a intrat Coulibaly.

„Este într-un moment magic, moment în care toate recuperările merg în favoarea sa şi marchează la prima lovitură, chiar şi la a doua. Meritele sale rămâne incontestabile, până la schimbarea ciudată a lui Pecchia, care îl cheamă rapid pe bancă primul şi pune câteva semne de întrebare”, au notat jurnaliştii italieni de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 West Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY (16:15)! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League Vezi toate știrile
Citește și