Închide meniul
VIDEO

Venezia – Pisa 2-1. Marius Marin a fost titular în meciul de pe AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 19:15

Venezia – Pisa 2-1. Marius Marin a fost titular în meciul de pe AntenaPLAY

Venezia - Pisa LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii de la Venezia / Profimedia

Venezia – Pisa 2-1 a fpost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelul de duminică a contat pentru etapa cu numărul 11 a sezonului de Serie B!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, Venezia venea după eșecul cu Reggiana, scor 0-1. De cealaltă parte, cei de la Pisa au pierdut partida cu Lecco, cu scorul de 1-2. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Venezia – Pisa LIVE VIDEO

Fluier final în Venezia – Pisa 2-1! Echipa lui Marius Marin a deschis scorul prin Mattia Valoti, dar gazdele au întors rezultatul prin Nicholas Pierini şi Dennis Johnsen.

Min. 74: Venezia – Pisa 2-1! Gazdele au întors rezultatul, după ce Dennis Johnsen a marcat în repriza secundă.

Min. 32: Venezia – Pisa 1-1! Nicholas Pierini a restabilit egalitatea cu un şut superb, din afara careului.

Reclamă

Min. 7: Venezia – Pisa 0-1! Mattia Valoti a deschis scorul, după ce a marcat dintr-un penalty.

Min. 1: Venezia – Pisa! A început meciul.

Echipele de start în Venezia – Pisa

Reclamă 4 / 0/3

Venezia (4-4-2): Bertinato – Candela, Altare, Modolo, Sverko – Bjarkason, Busio, Tessmann, Ellertsson – Pierini, Pohjanpalo.

Antrenor: Paolo Vanoli

Pisa (3-4-2-1): Nicolas – Canestrelli, Leverbe, Beruatto – Barbieri, Veloso, Marin, Esteves – Valoti, Vignato – Mlakar.

Antrenor: Alberto Aquilani

Echipele probabile pentru duelul dintre Venezia și Pisa:

Venezia (4-4-2): Bertinato; Candela, Altare, Modolo, Sverko; Lella, Busio, Tessmann, Ellertsson; Johnsen, Pohjanpalo. Vanoli

Antrenor: Paolo Vanoli

Reclamă

Pisa (3-4-2-1): Nicolas; Canestrelli, Leverbe, Beruatto; Tramoni, Marin, Veloso, Esteves; Valoti, Piccinini, Torregrossa. All. Aquilani

Antrenor: Alberto Aquilani

Înainte de partida de astăzi, gazdele se află pe poziția a 4-a în clasamentul din eșalonul secund al fotbalului italian, cu 18 puncte obținute după 10 partide jucate. De cealaltă parte, cei de la Pisa sunt pe locul 13, cu 12 puncte după tot atâtea dueluri.

Ultima întâlnire dintre cele două cluburi a avut loc în luna februarie a acestui an. Atunci, partida s-a disputat pe terenul celor de la Pisa și s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1.

Interesat este faptul că ultimele 4 dueluri dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate. Ultimul meci din care una dintre echipe a ieșit învingătoare a fost în anul 20220, atunci când Venezia se impunea, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Favorita acestui duel este echipa gazdă, având în vedere poziția mai bună în clasament, dar și evoluțiile acestora din ultima perioadă. Totuși, cei de la Pisa pot profita de faptul că Venezia vine după o înfrângere, în ultima etapă de Serie B.

Dennis Man, cel mai bun jucător al Parmei din victoria cu Ascoli

Dennis Man traversează un moment extrem de bun la Parma. Internaţionalul român e „pe val” în Serie B, şi a ajuns la şase goluri marcate pentru echipa sa. Graţie evoluţiei din duelul cu Ascoli, Man a primit nota 8, din parte jurnaliştilor italieni, fiind astfel cel mai bun jucător al Parmei.

Presa din Peninsulă a analizat evoluţia internaţionalului român, subliniind faptul că acesta traversează un moment magic la Parma. Italienii nu înţeleg totuşi de ce Dennis Man a fost primul jucător schimbat de Fabio Pecchia, în minutul 63, atunci când în locul său a intrat Coulibaly.

„Este într-un moment magic, moment în care toate recuperările merg în favoarea sa şi marchează la prima lovitură, chiar şi la a doua. Meritele sale rămâne incontestabile, până la schimbarea ciudată a lui Pecchia, care îl cheamă rapid pe bancă primul şi pune câteva semne de întrebare”, au notat jurnaliştii italieni de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și