Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 noiembrie 2023

Publicat: 1 noiembrie 2023, 16:48 / Actualizat: 15 decembrie 2023, 17:48

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 noiembrie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 noiembrie

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 1 noiembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi reacţia lui Gigi Becali, după ce FCSB a avut un gol anulat la Galaţi, dar şi dezvăluirile făcute de Florin Motroc făcute la AS.ro LIVE.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 1 noiembrie 2023

Salutare! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei, la Antena Sport Update

1. GIGI BECALI, ATAC LA ARBITRAJ

Gigi Becali a răbufnit după ce FCSB a avut un gol anulat la Galaţi şi a ratat victoria în ultimul minut al meciului cu Oţelul. „Ne-a scos mingea din poartă„, a spus patronul roş-albaştrilor.

Reclamă

2. L-A REFUZAT PE GIGI

Florin Motroc, fostul jucător al Rapidului, a dezvăluit că a primit o ofertă din partea lui Gigi Becali de a antrena FCSB. „Am crezut că e o glumă! Nu îmi pare rău că nu m-am dus„, a spus acesta în exclusivitate la AS.roLIVE.

3. AJUTOR PENTRU BURCĂ

Reclamă 4 / 0/3

Tot pe AS.ro vezi cine este antrenorul care a fost adus la Dinamo ca să-l ajute pe Ovidiu Burcă să salveze echipa de la retrogradare. Acesta va ocupa funcţia de director tehnic.

4. SCANDAL ÎNTRE CAMPIONI MONDIALI

Scandal între doi campioni mondiali după ce Lionel Messi a câştigat al 8-lea Balon de Aur. „Du-te să plângi în altă parte”, i-a transmis Angel Di Maria lui Lothar Matthaus, cel care dorea ca Haaland să câştige trofeul.

5. ALCARAZ, OUT DE LA PARIS

Surpriză de proporţii la turneul de la Paris. Numărul 2 ATP, Carlos Alcaraz, a fost eliminat în primul tur. „Nu m-am simţit bine deloc„, a spus campionul de la Wimbledon.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o gafă monumentală a oaspeţilor! 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și